2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو فهمیدم و میخوام منطقی باشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 69 پست
برای خودم سخته چجوری بدون پدر بزرگش کنم، خانواده خودم شرایطی نیست که برم باهاشون زندگی کنم

عزیزم تحت تاثیر حرفایی ک اینجا میگن ک زود طلاق بگیر و خودتو اذیت نکن قرار نگیر...

اینا کلمه ی طلاق و میگن و میرن 

اون کسی ک میمونه با هزااااااارتا مشکل بعداز طلاق و حرفایی ک پشتش میزنه اون تویی...

بعد با ی پیامم زندکیتو خراب نکن

ولی با شوهرت خیلیییی محکم حرف بزن،

میتونی باهاش زندگی کنی میتونی هر وقت میبینیش یاد خیانتش نیوفتی که حالت بد نشه اگه میتونی که حق حضانت فرزند و طلاق رو بگیر فراموش کن به خاطر بچت زندگی کن اگه نمیتونی طلاق بگیر اصلا ارزش نداره بخوای خودت رو داغون کنی جوونیت هدر بره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم تو سنیه که از هر نظر خیلی دستو پام بستس دور از خانواده تو یه شهر دیگه زندگی میکنم حتی نمیتونم یه ...

اسی برو مشاوره 

شوهر منم خیانت کرد 

من ترسو بودم طلاق نگرفتم 

و به نفعم هم شد 

شوهرم توبه کرد 

و الان خدا رو شکر خداروشکر زندگیم خوب شده 

عجولانه تصمیم نگیر 

مخصوصا که بچه هم داری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچم تو سنیه که از هر نظر خیلی دستو پام بستس دور از خانواده تو یه شهر دیگه زندگی میکنم حتی نمیتونم یه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2312834/خانم-خوشگلایی-که-حس-میکنن-زندگیشون-سرد-شده-بیان-یه-لحظه?page=1

این‌تاپیک‌تاپیک خوبیه میشه بخونیش

عزیزم هر کار میکنی بکن فقط خودتو داغون نکن‌ چون هیچکس‌ازت تشکر‌نمیکنه  فردا روز هم هر مشکلی ب ...

حلالش نمیکنم از دیشب دارم ذره ذره جون میدم و میخندم به روی بچم 

وای عزیزم واقعا متاسفم با همسرت قشنگ حرف بزن ازشون بپرس چرا دارن خیانت می کنن بهش بگو چه کمی برات گذاشتم که داری اینجوری می کنی 

سوختم خاکستر شدم خاکسترم را باد برد عشقم مرا از یاد برد 

اگر بخوام منطقی برخورد کنم تو این شرایط میگم کامل و بدون پیچوندن همه چیو واسم توضیح بده و بگو دلیل اصلیش چی بوده که اینکارو کردی 

بعد اینکه همه حرفاشو زد خیلی اروم و ریلکس میگم ولی هیچی نمیتونه خیانتو توجیه کنه و ازت جدا میشم قطعا

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
پسر کمه مگه میرن دنبال مرد زن دار 

همینو بگو.... میدونن هم طرف متاهل ها... 😑 😑 😑 

دختر زیبایم،  آناشید 😘 عمر مادر 👶 برای گرفتن دستای کوچولو ت لحظه شماری میکنیم 🤰 👨‍👩‍👧 👣 🍼