2777
2789
عنوان

خیانت شوهرمو فهمیدم و میخوام منطقی باشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 69 پست
میخوام بپرسم چرا اینکارو کرده نمیخوام دعوا و سرصدا راه بندازم بچم گناه داره میترسه میخوام برام بگه ه ...

آفرین دیشب چیزی نگفت اصلا برات

کاربرتعلیق شده سال ۹۸🙃 خداجون مارو دست اینو اون نسپار خودت مراقبم باش🥰تیکر رسیدن به آرزوم 😍😍🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام بپرسم چرا اینکارو کرده نمیخوام دعوا و سرصدا راه بندازم بچم گناه داره میترسه میخوام برام بگه ه ...

کاش بچه رو براری پیش کسی بعد حرف بزنی

منم اروم اومدم با شوهرم حرف بزنم ولی چون میدونست حساسم شروع کرد دادو هوار ک من بخاطر بچه ها ساکت شدم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
😔گاهی میبینم دلم‌کباب میشه وقتی میبینم یا میشتوم  خانوم بی اطلاعه و از دستمم‌کاری برنمیاد

ان شاءالله برای کسی پیش نیاد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
از دیشب دارم دعا میکنم شوهرم بمیره، کاش بشه

عزیزم هر کار میکنی بکن فقط خودتو داغون نکن‌

چون هیچکس‌ازت تشکر‌نمیکنه 

فردا روز هم هر مشکلی برات پیش اومد همه حقو به اون میدن 

خدا به راه درست هدایتش کنه فقط ولی نبخشتش بخاطر کارش 

هنوز چیزی نگفته فقط گفت بدون دعوا حرف بزنیم پسرمون نترسه گفتم باشه چون بچم حتی یه نفر با صدای بلند ح ...

باشه عزیزم فک کنم شوهرتم میترسه

کاربرتعلیق شده سال ۹۸🙃 خداجون مارو دست اینو اون نسپار خودت مراقبم باش🥰تیکر رسیدن به آرزوم 😍😍🤲
اگه واقعا میخوای منطقی باشه  قبل از هررررکاری اول برو پیش مشاور

بچم تو سنیه که از هر نظر خیلی دستو پام بستس دور از خانواده تو یه شهر دیگه زندگی میکنم حتی نمیتونم یه دسشویی حمام درست برم، دیدم یه مدت همش میگفت موهاتو بلوند کن دماغتو تابستون برو عمل کن، حالا بخدا الکی نمیگم من واقعا قیافم خوشگل بود الان بخاطر بارداری و زایمان و خستگی بچه داری از ریخت افتادم