2777
2789
عنوان

نظرتونو بدون توهین بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 46 پست
من عاشق یه آدمی شدم که خیلی معروف نبود ولی دهنم مورد عنایت قرار گرفت🤕

چرا؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
پس چرا بعضی از سلبریتی ها با فناشون ازدواج میکنن؟

مثلا کی با فنش ازدواج کرده

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی سبک زندگیشون بهتره ها اینا فقط راجبشون افشاگری نشده و نشون نمیدن 

😔

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
مثلا کی با فنش ازدواج کرده

😑 خارجیا بیشتر اینجورین ولی تو ایرانم شاید باشه

😑 خارجیا بیشتر اینجورین ولی تو ایرانم شاید باشه

آره  من  تو  ایران کسی ندیدم...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
خلن:/  به خصوص اون بچه سالای طرفدار گلزار اونا کامل مغزو گذاشتن زمین

زیر ۱۸ سالم دیگه ببخشید ریپ زدم چون تاپیکمه ولی خب امثال وارد ۱۸ سالگی میشم

آره اونا که خیلی عجیب بودن

بستگی داره چرا یک سلبریتی رو دوست داری

چون با توجه به شناختی که ازش دارم همونیه که میخوام

به نظرم ما بیشتر عاشق نقش هاشون میشیم، وگرنه تو واقعیت وقتی تصور میکنم یه مرد رفته سراغ بازیگری ازش ...

خواننده باشه چی؟

چون ماشاالله دلش دریا بود یه روز با این یه روز با اون 🥴

وای به نظرت خواننده های معروف هم اینجورین؟ همشون؟