2777
2789

شوهر عمم یه روانیه چند روز پیش با چوب افتاده به جون  عمم و بچه هاش گفته برو خراب شده بابات 

عمم کبود شده یک هفته است اینجان

بابام هم دیروز اومد از سر کار  عمم رو دید رنگش زرد شد از دیروز ساکت نشسته یه گوشه داداش بزرگه است 

😭

شوهر عمه اشغالم تازه زنگ زده میگه یا میای یا بیام ببرمت 

بابامم میگه اجازه نمیدم پاتو از خونم بذاری بیرون،خواهرمی تاج سرمی خودت و بچه هاتو مثل گل پیش خودمین 

از فردا میرم دنبال وکیل که ببرم طلاقت بدم 

بابام هیچ وقت گریه نمی‌کرده ولی الان رفته توی حیاط چشاش رنگ خون دارن که داره گریه می‌کنه 

شوهرش هم پسر داییشونه😔

تو رو خدا دعا کنید عمم زود تر طلاق بگیره 

بچهش افسردگی گرفته 

باافتخار،چادریم،کتابخونتونم،آشنای عزیزی که شناسایی کردی خسته نباشی خداقوت

بابابزرگم چ مادربزرگم که پیرن بابام آورده اینجا حواسمون بهشون باشه 

بابابزرگم هم حالش خراب شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه سریع عمه تو ببریت پزشکی قانونی تا کبودی هاش خوب نشده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خداکنه پشت و پناهی داشته باشه دم عیدی خیلی سخته  مامانت چی میگه

مامانم به خدا انقدر راضیه که تا آخر عمر همینجا باشن هیچ مشکلی نداره مامانم والا 

دیروز خودش رفت بازار برای خودش و بچه هایش لباس خرید که برن حموم و بعد بپوشن😔

عمت چن  سالشه

مهریه داره؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
عزیزم خدا خیرتون بده ایشالله چند برابرشو بده 

مرسی

والا بابام میخواد زنگ بزنه داداش شوهر عمم بیاد حرف حساب بزنه بگه همین فردا میرم خواهرمو طلاق میدم 

به خدا موقع سال تحویل همه گریه میکردیم