2777
2789
عنوان

رنگ چشم طوسی دختر ۲ ماهم

4203 بازدید | 54 پست

سلام بچها دخترم دو ماهشه رنگ چشاش طوسیه توی فامیلامون چشم رنگی داریم مثلا چشم عمش آبیه چشم من قهوه ای و باباش میشی ،بنظر تون رنگ چشاش چ رنگی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان اصلا معلوم نمیشه تا حایی که میدونم من بچه بودم چشام طوسی بود الان نیست 😁یا شوهرم عسلی بوده الان قهوه ای کاملا

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

طوسی یکم تیره تربشه میشه ابی

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

دخترمن وقتی بدنیا اومد رنگ چشاش و موهاش مشکی بود،کم کم رنگ گرفت اومد سمت طوسی و الان که ۱۴ ماهشه آبی شده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

من پسر یه زنگ چشم خاصی داشت هر جا می رفتیم می گفتن چه رنگیه معلوم نبود طوسی بود حدیدی بود موهای هم بور و فر ، حالا چشم مشکی، مو مشکی ،مو لخت 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده