2777
2789
عنوان

پیشنهاد شمابرای این کمبود جا چیه؟

397 بازدید | 6 پست

سلام 

دوستان ما خونمون رو ساختیم اما خیلی رفتیم زیر بار قرض و الان نمیتونیم کمد دیواری برنیم 

الان اتاق هام چون کمد ندارن همه چی رو هم رو همه

بنظرتون چطوری از این انباشتگی و شلوغی خلاص بشم؟مخصوصا جایی ک بشه لباس اویزون کرد ندارم 

یه ترفندی چیزی بلد نیستید؟ تجربه مشابه ندیدید یا نداشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رگال بگیر،از این جون دارها کلی چوب‌لباسی میشه بهش آویزون کرد کمد های آماده به قولی برزنتی بگیر ،فرت جمع میشه هر جایی بخوای میتونی قرار بدی مثل چادر ،کلی هم جا داره به خصوص جدیدها طبقه بندی هم داره،قفسه های سبک فلزی کتابخانه بگیر از این رنگی ها هر تعدادی بخوای میتونی بهش اضافه کنی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

رگال بگیر،از این جون دارها کلی چوب‌لباسی میشه بهش آویزون کرد کمد های آماده به قولی برزنتی بگیر ،فرت ...

مرررسی عزیزم

همش ب این فکر میکنم که بعدش کمد دیواری بزنم اینا رو چیکار کنم اونوقت😑😐

مرررسی عزیزم همش ب این فکر میکنم که بعدش کمد دیواری بزنم اینا رو چیکار کنم اونوقت😑😐

کمد برزنتی که جمع میشه ،مثل یه چادر،و حتی زیر مبل هم جا میشه،رگال هم اگر بگیری بازم خیلی جا گیر نیست یه گوشه اتاق ،اصلا از دیوار بخر خیلی پول ندی بعد هم همونجا بفروشی،خواهان زیاد داره چون آهنی هست مرگ نداره، اون قفسه فلزی ها هم اگر گیرت بیاد اونا هم قابل باز شدن هست،خودم ۱۴ سال قبل استفاده می‌کردم بعد باز کردم تمام این سالها تو کمد گذاشته بودم خاک میخورد،تازگی ها بچه ها با هم سر طبقه های کمد دعوا کردن دوباره رفتم اون فلزی ر آوردم سر هم کردم شر خوابید

هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه الهی تنت سالم دلت خوش

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷