2777
2789
عنوان

فقر ونداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 56 پست
خدانیاره برای دشمن چه برسه به ماها. بخدا زیرفشار دارم له میشم بس حرص میخورم زانو درد دندون درد چندین ...

منم ۲ماهه دندونم و خالی کردم. پول ندارم پرش کنم

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲ماهه دندونم و خالی کردم. پول ندارم پرش کنم

من نمیدونم عدالت خدا کجاست اخه که ما درد بکشیم بخاطر پول بعضیا ندونن حتی چی هست درد بی پولی. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اگع دفترچه تامین اجتماعی داری رایگان پرش میکنن

من که ندارم دفترچه فکرکنم داشته باشیم کلی باید تو نوبت باشی

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اره ولی کوفتم در نمیاره فک کنم کم کم باید وسایلامو بفروشم امروز رفتم خونه داداشم اینقد زنش بریز بپاچ ...

من یدونه حلقه داشتم اونم فروختم . همیشه به خدا میگم نمیخوام پولدارشم که دستم به دهنم برسه اینجور بخاطر پول عذاب نکشم فقط . 

من یدونه حلقه داشتم اونم فروختم . همیشه به خدا میگم نمیخوام پولدارشم که دستم به دهنم برسه اینجور بخا ...

من طلاهام که تموم شد کم کم باید جهیزیمو بفروشم

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود