2777
2789
عنوان

فقر ونداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 56 پست
تا ۴۰ روز روزی ۴۱ بار سوره ماعون بخون،رزق و روزیتون زیاد میشه

باشه اصلا اینم خوند اون پوله یهو از کجا میاد؟ اگه اینجوری بود همه قرآن به دست سوره میخوندیم روزیمون زیاد بشه.

غصه نخور درست میشه.
میبینی بعنوان یه انسان چقدر زود قضاوت میکنی من اگه مو به مو زندگیم برات بگم تهش باید همه حرفات پس بگ ...

انشالله خدا هم روزی بده هم سلامتی 

پرتوبت هست میتونید وویس گوش بدید تو همون گوشی تایپ کنید براشون بفرستید

یه تایپ سادس و یه برنامه ورد میخواد فقط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی بعنوان یه انسان چقدر زود قضاوت میکنی من اگه مو به مو زندگیم برات بگم تهش باید همه حرفات پس بگ ...

عزیزم ببخشید ولی از ته قلبم دعا میکنم حال خودت و شوهرت خوب بشه ...مطمئنم اوضاع تون هم خوب میشه 

انشالله خدا هم روزی بده هم سلامتی  پرتوبت هست میتونید وویس گوش بدید تو همون گوشی تایپ کنید برا ...

والا سرم نمیشه اینارو شایدم بتونم انجام بدم اماباید بالاخره کسی معرفی کنه یادم بده تاحالا ندیدم. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
باشه اصلا اینم خوند اون پوله یهو از کجا میاد؟ اگه اینجوری بود همه قرآن به دست سوره میخوندیم روزیمون ...

سوره واقعه واقعا اثر داره ولی در صورتیکه خودتم تلاش کنی

مثلا کار و درآمد داری ولی با خوندن این سوره ها درآمدت بیشتر میشه و برکت پیدا میکنه.من خودم به چشم دیدم

نه اینکه بشینی و هیچ تلاشی نکنی و با خوندن یه سوره پول بیاد برات

عزیزم ببخشید ولی از ته قلبم دعا میکنم حال خودت و شوهرت خوب بشه ...مطمئنم اوضاع تون هم خوب میشه 

ممنونم عزیزم . من همیشه ازته دل میخوام برای هیچ مسلمونی سختی و بی پولی نباشه . ادم محتاج خداباشه محتاج بنده خدا نباشه. ما خانوادهامون اولش پشتمون خالی کردن خانواده شوهرم که پیربودنو ازکار افتاده خانواده منم لج کردن بدون هیچ پشتی شروع کردیم اوضاع بدنبود تاوقتی یهو گرونی شدو دردومرضامون شروع شد هی بدتروبدتر شد. دوسال پیش همراه کرونا روبدنم یسری دونه زشت زد که زخم میشن سیاه میشن خوب میشن کل بدنم پره جاشون مونده خودم میبینم حالم بدمیشه.سوا ازدردام زانودردبودم خارپاشنه ام گرفتم.چندتا دندون که پولش نیست درست کنم.شوهرمم که اینجور خدارحم کنه نیوفته فقط .

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
سوره واقعه واقعا اثر داره ولی در صورتیکه خودتم تلاش کنی مثلا کار و درآمد داری ولی با خوندن این سوره ...

صد درصد 

اما تو تا خر خره کار هم بکنی باز این نداری و پولی میاد سراغت.. زندگیه دیگه 

غصه نخور درست میشه.
ممنونم عزیزم . من همیشه ازته دل میخوام برای هیچ مسلمونی سختی و بی پولی نباشه . ادم محتاج خداباشه محت ...

هیچ وقت از بنده خدا نخواه از اون بالایی بخواه کمکت کنه....چون اون بالایی همه چیز میدونه ...اگه کسی پشت خالی کرد نگران نباش زمین گرده 

هیچ وقت از بنده خدا نخواه از اون بالایی بخواه کمکت کنه....چون اون بالایی همه چیز میدونه ...اگه کسی پ ...

پدرم یخ خونه داره که یکسال خالی افتاده داره خاک میخوره من دارم کرایه خونه میدم ماه دیگه باید جابجا شم زنگ زدم صاحبخونه گفتم بزار تا خرداد بشینم قبول نکرد. به پدرم گفتم خونتو بده من چندماه حالا که خالیه ماهی دوتومن میدمت خونش تعمیرات میخواد تعمیراتشم انجام میدم الکی خالیه قبول نکرد راضیه خاک بخوره کمک به من نکنه.من خیلی کم شانسم

صد درصد  اما تو تا خر خره کار هم بکنی باز این نداری و پولی میاد سراغت.. زندگیه دیگه

بله مثل ماها تو سرنوشتمون نداریه درست نمیشه