2777
2789

پاسپورتی میری

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت تنهایی آمریکا زندگی میکردم خیلی خوب بود اصلا نمیترسیدم

من با یه اقای امریکایی در ارتباط بودم،خیلی سرد بود،البته  در مقایسه با ما که شرقی هستیم. حال میده تنهایی زندگی کردن؟ وقتی زبانشونو بلد باشی و امنیت داشته باشی به نظرم اکیه

بستگی به خود طرف داره چجور رفتار کنه اونجا ولی زیاد به پرده بکارت اهمیتی نمیدن و دخترا کلا از سن کم دوست پسر دارن تا ازدواج کنن چندتایی دوست پسر عوض میکنن

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
من با یه اقای امریکایی در ارتباط بودم،خیلی سرد بود،البته  در مقایسه با ما که شرقی هستیم. حال می ...

عزیزم من به شوخی گفتم😄

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗