2777
2789
عنوان

خارج از کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خود طرف داره چجور رفتار کنه اونجا ولی زیاد به پرده بکارت اهمیتی نمیدن و دخترا کلا از سن کم ...

اره تو فیلماشون دیدی همچینی با تعجب از دختره میپرسن تو هنوز باکره ای انگار ننگشونه🤣🤣🤣خدایا تفاوت فرهنگی از زمین تا آسمونه

عزیزجان درخواست بدم قبول میکنی؟ چنتا سوال دارم

عزیزم اگه برای زندگی آمریکاست

من به شوخی گفتما😓

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اره تو فیلماشون دیدی همچینی با تعجب از دختره میپرسن تو هنوز باکره ای انگار ننگشونه🤣🤣🤣خدایا تفاوت ...

اوهوم زیاد اهمیتی نمیدن خدایی هم بهتره عقاید مسخره برای باکره بودن  تجاوزم زیاد هست تو کشورشون یهو میبینی یکی مورد تجاوز قرار گرفته ریلکسن اونجا ولی اینجا دختره سر میبرن اگه بهش تجاوز بشه 

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
اره تو فیلماشون دیدی همچینی با تعجب از دختره میپرسن تو هنوز باکره ای انگار ننگشونه🤣🤣🤣خدایا تفاوت ...

واقعا هم بد میدونن چون به عنوان یه ادم بی تجربه از دختره یاد میکنن، برای حقوق زنا احترام قائلن

مگه گفتم شما گفتید؟! 

منظورم اینه که  ،درسته همه جا صد دردصد امنیت نیست، ولی برای حقوق زن خیلی بیشتر از ایرانیا ارزش قائلن و همین باعث بالا رفتن امنیت زنان میشه 

اره دقیقن واقعنم همینه بعد تو مدرسه هاشون توی محیط خانوادشون خیلی راحت درباره مسائل س ک س حرف میزنن ...

البته ایرانم بیشترشش اینجوری شده،یعنی دیگه عین قدیم نیست،خداروشکر داریم پیشرفت میکنیم،بعد از پدرای ما ، مردا خیلی اکی ترن

اره کلن خیلی راحتن تعارف ندارن دختر و پسر چندیدن ماه باهم زندگی میکنن حتی چندین سال دیگه کلن اخلاق ...

دیدی تو کلیپاشون از خداشونه دخترا ازدواج کنن؟مثلا یه پسر به شوخی بهشون میگه میخوام بگیرمت ذوق مرگ میشن؟ خیلیاشون که اهل زندگی باشن نه اهل شریک عوض کردن یه زندگی ثابت میخوان 

رابطه تو یه خانواده که متعهد باشن خیلی خوبه اینجا انتخابا غلطه که بعد پشیمون میشن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍