سلام بچه ها من واقعا الان خیلی ناراحتم چندماهی هست کل زندگی ما بخاطرخیلی چیزا بهم ریخته همسرم کارش خوب بود درامدش همه چی تااینکه یسری مشکلات پیش اومد چنتا چک داشت دیر بع دیر پاس میشد اون کاری که میخواست انجام بده نشد والان منتظریم بعد عید یه کارایی کنیم همه ی اینا حل میشه اما موقتی ۶ماهه بیکاره واقعا نمیشد کاری کنه این مدتم خیلی سخت گذشت با پس انداز وکلا به سختی گذشت...اما نمیدونم چرااخلاقاش انقدر عوض شده
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
ما یه بچه ی کوچیک داره ماشالله خیلی جنب وجوش داره منم که میام خونه ی پدرم همش سعی میکنم اذیت نشن به کسی فشار نیاد کارای خونه رو میکنم به بچه حواسم هست اونام کمک میکنن
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨
فشار اقتصادی رو اخلاق تاثیر میذاره دیگه آدم خلق و خوش عوض میشه
همش میگم خداکنه موقتی باشه ازاین رو به اون روشده خیای ناراحتم...خیلی خجالت کشیدم امشب مادرم گفت چراهمسرت بچه رو یکم بیشتر نمیگیره میبینه بهانه میگیره
وای خدا اصلا هنوز قضیه رو کامل نگفته شما حتی در کوچکترین حد هم در جریان زندگی شون نیستی بعد بدون هیییییچچچ منطق و اساسی یه حرفی بهش میزنی که ته دلش خالی بشه؟ لذت میبری از رنج دیگران؟ امیدوارم زودتر خوب شی واقعا.
نینیسایت ریلتیشوی مورد علاقهی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که میتونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلالهای آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری میخونی احتمالاً یکی از این سهتا است.
بخدا درکش میکنم خیلی همراهیش کردم اما نمیدونم چرااونم منو شرایط رو درک نمیکنه بیخیال شده بااینکه خیلی آدم مسئولیت پذیری بود الانم هی میگه من دوست ندارم بقیه رو زحمت بدم اما یه وقتایی بیخیال میشه احسلس میکنم خانوادم بدشون میاد منم ناراحت میشم واقعا شرایط سخایه