2777
2789
عنوان

طالع نحس

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقع فهمیدن ک دوس داشتن واقعی چیه...سعی کردن بخاطرهم بجنگن..پسره همزمان گفتاردرمانی میرفت وکاردرمانی...دختره م علاوه برجنوب وقتی میومدب پسره سربزنه توکلینیکهای خصوصی شیفت میداد...تاکم کم بدهیاشونوبدن...بدهیاشون تاخردادماه تموم میشه..پسرداستان الان دیگه بعدازیکسال مشکل حرکتی نداره دستش خوب شده وصبحت کردنش خ بهت شده(اابته ن ۱۰۰درصد)ولی خوب روون صحبت نمیکنه

پریشان تر از آنم ک بتوانم بهار راباور کنم......

اوناقراربودبرن کشوراروپایی زندگی کنن کارهاشم کرده بودن.چون شرط دختره براازدواج مهاجرت بود..‌اماخوب بعداین اتفاق ک اسه پسره افتاددختره منصرف شداما وکیل گفت شماعملامراحل اولیه مصاحبه روپذیرفته شدین مدارکتونم فرستادیم خانوم!!!!پس اگه لعوکنین پول  بهتون پس داده نمیشه..ولی اگه بخاین ادامه بدی بایدمبلع....یدین(ک دخترپسرداستان دیگه هیچ پولی نداشتن)

این اتفاق برااون دوتا اسفندافتاد و دخترپسرماجراتصمیم داشتن عیدهمون سال بیان خاستگاری ک پدردختره روبزورراصی کنن ک باورکنه پسره عاشق دخترس....وبعدم ازطریق همون وکیل ازایران برن.....ولی خوب روزگاربراشون یجو دیگه خاست

با توجه به توضیحات علمی و پزشکی به نظر میاد دختره خود شمایید :) به هرحال ایشالا هرکی که هست زودتر س ...

مرسی عزیزم ازانرژی مثبتت