2777
2789

یه گروه داریم با خانواده شوهرم...اونوریا هی عکسای قدیمی دوران نوجوونی رو میزارن ...میخندیم تو گروه بهم دیگ...چندتا عکس دسته جمعی بود ک شوهرم توعکسا خیلی جوون و رعنا بود موها پر پشت هیکلش چارشونه مامانش هم عکس دید تو گروه گف پسرم آب شده موهاش کل شده بمیرم براش 

بعد همه تو گروه استیکر خنده دادن...من گفتم منظورتون چیه...

اونم جواب داد بچمو سوزوندم زنش دادم..منم ناراحت شدم اونم تو گروه این حرفارو زد واقعا انگار میخواس لج منو دربیاره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واقعا مسخره ترین چیز عضوبودن تو گروه فامیلیه

فامیل خودش چیه که گروهش چی باشه دیگه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

شوهر خودش چطوریه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

جدای از بی ادب بودن مادر شوهرت شماهم نباید می‌پرسیدی منظورت چیه.اصلا نباید به خودت میگرفتی که بپرسی 

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️