دارم جدا میشم. هر کی از راه میرسه یجور طعنه میزنه بابا مگه چیکار کردم خوب دو نفر آدمیم اخلاقمون باهم جور نشد. طبیعی ام هست هر دو از یه خونواده نیستیم که تربیتمون مثل هم باشه. توروخدا کم نیش بزنین مام آدمیم. بخدا خوبیت نداره اونم الان که میاین عید دیدنی جلو روتون میخندیم ولی بخدا پشت سر دق میکنیم
چمیدونم والا ملت رد دادن ولی جدا از اینا واقعا وقتی افتابی بود میگفت پسره😑
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مواظب باش به سرت نیادبه سرخودت نیادبه سردخترت میاد بی فرهنگی هم حدی داره
واقعا متوجه کنایه ی تو جمله نمیشی؟!ضمنا شما نگران دخترمن نباش من پسر دارم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
تو از این ملت چه توقعی داری؟!ما همیشه درحال قضاوت و تهمتیم،برا دل خودت زندگی کن گور بابای بقیه