دارم جدا میشم. هر کی از راه میرسه یجور طعنه میزنه بابا مگه چیکار کردم خوب دو نفر آدمیم اخلاقمون باهم جور نشد. طبیعی ام هست هر دو از یه خونواده نیستیم که تربیتمون مثل هم باشه. توروخدا کم نیش بزنین مام آدمیم. بخدا خوبیت نداره اونم الان که میاین عید دیدنی جلو روتون میخندیم ولی بخدا پشت سر دق میکنیم
جلو روشون بی اعتنام ولی از تو له میشم طاقت ندارم صبرم تموم شده منکه جزء 14 معصوم نیستم بیخیال همه چی ...
منم تجربه اش رو دارم.داری براخودت بزرگش میکنی
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
نمیزارم در موردش ازم بپرسن یا جواب درستی نمیدن میپیچونم.یا بااون ی عده ک حالمو بد میکنن اصن رفت امد ندارم.وقتی بین خودت وبقیه فرق بزاری این قضیه جدایی برات پررنگ تر میشه.اما اگ بعنوان ی قسمت از زندگیت ک توی گذشته مونده قبولش کنی و عادی کنی براخودت میبینی چیزخاصی هم نبوده.من حتی گاهی یادم میرف ک قبلا ازدواج کردم
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
مجرد باشی میگن چرا ازدواج نمیکنی بچه دار نشی میگن چرا بچه نمیاری چندتا بچه بیاری میگن چخبرته یه دونه بیاری میگن فقط یکی از شوهرت بخاطر عدم تفاهم وهرعلتی حالا جدا شی نگاه بد بهت دارن جدا نشی چون شرایطشو نداری خانواده سنتی ومتعصب داری میگن وااای چقد احمقی تو (تو این سایت زیاد دیدم میگن) خلاصه هرکاری کنی یه زری میزنن