2777
2789
عنوان

چرا به مطلقه ها به چشم بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 95 پست
عزیزم قوی باس بهترین کارو کردی بزار به چشم بد نگاه کنن معز اوناس که کوجیک و در نهایت فرهنگ سازی خیلی ...

سخته خیلی سخت من یکی که دیگه تحمل ندارم خدا حتی سر کافرم این بلارو نیاره 

خوبه باز خانوادت خوبن عزیزم باز خداراشکر کن من از خانواده خودم این حرفا رو شنیدم ولی اصن برام مهم نی ...

اره خداروشکر خونوادم خوبن اما بخاطر من خیلی دارن عذاب میکشن منه خرم هیچ کاری از دستم برنمیاد فقط شدم سربارشونو ملکه عذابشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دو تا بیشتر بیاری هم باز بد نگاه میکنن 😂😂😂 

من دوتادارم خانواده شوهرم یه کاری میکنن انگار ۱۰تادارم

تازه دومیم هم ناخواسته بودا هزار بار وقتی فهمیدم باردارم به زن های خانواده گفتم پیشگیری داشتم و نمیخواستم و ...

ولی بازم حالیشون نیس هی میگن باعجله دوتاآوردی و...

جلو روشون بی اعتنام ولی از تو له میشم طاقت ندارم صبرم تموم شده منکه جزء 14 معصوم نیستم بیخیال همه چی ...

منم تجربه اش رو دارم.داری براخودت بزرگش میکنی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
تو چجوری تونستی تحمل کنی؟

نمیزارم در موردش ازم بپرسن یا جواب درستی نمیدن میپیچونم.یا بااون ی عده ک حالمو بد میکنن اصن رفت امد ندارم.وقتی بین خودت وبقیه فرق بزاری این قضیه جدایی برات پررنگ تر میشه.اما اگ بعنوان ی قسمت از زندگیت ک توی گذشته مونده قبولش کنی و عادی کنی براخودت میبینی چیزخاصی هم نبوده.من حتی گاهی یادم میرف ک قبلا ازدواج کردم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من بخاطر ترس از همین رفتارا بلافاصله بعد جداییم ازدواج کردم که چقدر هم اشتباه بود

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

مجرد باشی میگن چرا ازدواج نمیکنی بچه دار نشی میگن چرا بچه نمیاری چندتا بچه بیاری میگن چخبرته یه دونه بیاری میگن فقط یکی از شوهرت بخاطر عدم تفاهم وهرعلتی حالا جدا شی نگاه بد بهت دارن جدا نشی چون شرایطشو نداری خانواده سنتی ومتعصب داری میگن وااای چقد احمقی تو (تو این سایت زیاد دیدم میگن) خلاصه هرکاری کنی یه زری میزنن