2777
2789
عنوان

چرا به مطلقه ها به چشم بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 95 پست

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا چرا؟من که تا چند وقت پیش مطلقه و غیرمطلقه برام فرقی نداشت.

ولی خانم های مطلقه هم باید حواس شون به رفتار و کردارشون باشه.

وقتی فهمیدم یکی دو تا از زن های مطلقه،به عنوان نفر سوم وارد زندگی  متاهلی خانم های دیگه شدن ،واقعا ذهنم درگیر شده.قضاوت نمی کنم یا تعمیم نمیدم که زن مطلقه خوبه یا بده ولی گویا بعضی هاشون بالقوه این توانایی را دارن  که هم طعمه های خوبی باشن و هم شکارچی های خوبی متاسفانه.

فک کردم این فرهنگ غلط از بین رفته😐😐

نه تنها از بین مرفته بلکه وقیحترم شدن. نمیدونم چرا با اینکه از موضوع خبر دارن دوس دارن طرف جلو همه دوباره جار بزنه بگه ایها الناس طلاق گرفتم بابا بسه دیگه 

خدا لعنت کنه کسیرو که با آبروی مردم بازی میکنه. 

مادر همسره سابقم با جادو جنبل اومد جلو آخرشم خودش زندگیمو خراب کرد خدا لعنت کنه هم خودشو هم جفت پسرای نامردشو

اخه ما مطمینیم هیچوقت طلاق نمیگیریم و طلاق گرفته ها هم شوهرای خفنمونو میدزدن

مواظب باش به سرت نیادبه سرخودت نیادبه سردخترت میاد بی فرهنگی هم حدی داره  

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند

منم طلاق گرفتم عزیزم و با خانوادم زندگی میکنم‌ اوایل خواهرام خیلی بهم نیش میزدن منم ناراحت میشدم درکل اولش طبیعیه ولی هرکسی باید با زندگی و گذشته خودش کنار بیاد و قبولش کنه... این آخریا خواهرامم که دیدن من با زندگیم اوکی هستم ولم کردن گرچه الان دارن یه جور دیگع اذیتم میکنن ولی مهم نیست میدونم خدا با منه

توکل به خدا♥️
نه تنها از بین مرفته بلکه وقیحترم شدن. نمیدونم چرا با اینکه از موضوع خبر دارن دوس دارن طرف جلو همه د ...

دقیقا مادرشوهر منم جادوگر بود خدا ازش نگذره خدا جواب ناراحتی‌ها دل‌شکستگی‌ها و اشکای منو ازشون بگیره

توکل به خدا♥️
آی گفتی خدا الهی مرگم بده که حتی خونوادمم دارن با این حرفا اذیت میشن اونم بخاطر منه بی لیاقت. از خود ...

خوبه باز خانوادت خوبن عزیزم باز خداراشکر کن من از خانواده خودم این حرفا رو شنیدم ولی اصن برام مهم نیست. این مردم به خدای خودشونم ایراد میگیرن. چه انتظاری آخه میشه داشت. با خدا باش کاریم به حرف و عمل کسی نداشته باش خدا بزرگه خودش میدونه داره چکار میکنه

توکل به خدا♥️
مواظب باش به سرت نیادبه سرخودت نیادبه سردخترت میاد بی فرهنگی هم حدی داره    

فک کنم منظورش ومتوجه نشدی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
مثلا چی میگن؟؟؟؟

میگن شوهرت رفته شمال عشقو حال تو اینجا موندی کنج خونه پوسیدی خداییش اون پسره خوب بودا تو نتونستی نگهش داری..مگه زندگیه آدما همونیه که میبینین شما چه میدونین تو خونه چجوری اذیتم میکرد چرا قضاوتمون میکنین مگه آدم میتونه اسرار زندگیشو پیش همه جار بزنه

آی گفتی خدا الهی مرگم بده که حتی خونوادمم دارن با این حرفا اذیت میشن اونم بخاطر منه بی لیاقت. از خود ...

این حرفا چیه 

بالاخره یه اتفاقیه که افتاده باهاش کنار بیا 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید