مامانهای مهربون سلام منم مثله شما مادر هستم و یه دختر 18 ماهه دارم که میبینم چقدر یبوست این فرشته های کوچولو رو عذاب میدهو واقعا هیچی تو این دنیا سختر از درد و عذاب کشیدن یه بچه جلوی چشم پدرومادرش نیست بخاطر یبوست دخترم کلی نت گردی و نینی سایت گردی کردم و باور کن دیگه داشتم دکترای یبوست میگرفتم هرکس هرچیز معقولی که پیشنهاد میداد هم انجام میدادم دریغ از یه تاثیر مثبت دخملی چون هنوز کوچولو هست خیلی همه چیز رو نمیخورد مثلا نمیتونست الو یا انجیر بخوره و همکاری هم نمیکرد منم این چیزهایی که نمیخورد رو بصورت مایع در میاوردم و باسرنگ میریختم تو دهانش اما تاثیری نمیدیدم مثلا هر روز ناشتا اب الو+قیصی+انجیر میدادم یا هر روز ناشتا روغن زیتون میدادم(که روغن زیتون تو همه چیش میریختم تو ابی که میخورد.تو غذاهاش.ناشتا میدادم اما فایده ای نداشت)از دکتر که پرسیدم گفت چون روغن زیتون اوایل روده بزرگ جذب میشه و به اون قسمت از روده که مدفوع رو نگه میداره نمیرسه خلاصه چیزهایی که دادم و فایده نداشت خاک شیر تو اب گرم شربت خاکشیر و گلاب اب الو و قیصی و انجیر گوجه فرنگی پرتغال(البته خانواده ما همه عادت بخوردن میوه روزانه داریم) و لیمو شیرین پود پیدرولاکس و شربت لاکتولوز ترنجبین شربت تخم شربت الو و لواشک ووووووو .... کلی چیز دیگه که تو نت ها میگشتم یاداشت میکردم میرفتم میخریدم میدادم اما شاید تاثیر نداشت یا تاثیراتشون یکی دو روزه بود دوباره دخترکوچولوم موقع پیپی کردن(گلاب بروتون) انقدر زور میزد و گریه میکرد که قرمز میشد و سرش خیس عرق میشد و گریه و ناله میکرد و هی با ناله ماما ماما میکرد و انگار التماس میکرد کمکش کنم انقدر سرچ کردم و راهها رو امتحان کردم که اخرش رسیدم به****آب**** آب درمانیش کردم ناشتا بهش اب جوشیده سماور که گرم هست رو باسرنگ تقریبا یه لیوان بهش میدم بعد میبرمش پیاده روی(اون خواهرش رو میبره میزاره مدرسهوپیاده برمیگرده.قبلا با کالسکه میرفت)الان اینروزها پیاده میره بعد صبحانه میخوره تو کل روز هم مرتب یه لیوان از اب گرم جوشیده با سر نگ دستمه و میریزم تو دهانش خیلی تاثیر داشته راحت کارش رو انجام میده و بدون درد دفع میکنه حتی بعضی وقتها من رد میشم میبینم خانم درحین بازی انقدر راحت و زیر پوستی پیف پیف کرده که هیچکس نفهمیده