2777
2789
مامانهای مهربون سلام منم مثله شما مادر هستم و یه دختر 18 ماهه دارم که میبینم چقدر یبوست این فرشته های کوچولو رو عذاب میدهو واقعا هیچی تو این دنیا سختر از درد و عذاب کشیدن یه بچه جلوی چشم پدرومادرش نیست بخاطر یبوست دخترم کلی نت گردی و نینی سایت گردی کردم و باور کن دیگه داشتم دکترای یبوست میگرفتم هرکس هرچیز معقولی که پیشنهاد میداد هم انجام میدادم دریغ از یه تاثیر مثبت دخملی چون هنوز کوچولو هست خیلی همه چیز رو نمیخورد مثلا نمیتونست الو یا انجیر بخوره و همکاری هم نمیکرد منم این چیزهایی که نمیخورد رو بصورت مایع در میاوردم و باسرنگ میریختم تو دهانش اما تاثیری نمیدیدم مثلا هر روز ناشتا اب الو+قیصی+انجیر میدادم یا هر روز ناشتا روغن زیتون میدادم(که روغن زیتون تو همه چیش میریختم تو ابی که میخورد.تو غذاهاش.ناشتا میدادم اما فایده ای نداشت)از دکتر که پرسیدم گفت چون روغن زیتون اوایل روده بزرگ جذب میشه و به اون قسمت از روده که مدفوع رو نگه میداره نمیرسه خلاصه چیزهایی که دادم و فایده نداشت خاک شیر تو اب گرم شربت خاکشیر و گلاب اب الو و قیصی و انجیر گوجه فرنگی پرتغال(البته خانواده ما همه عادت بخوردن میوه روزانه داریم) و لیمو شیرین پود پیدرولاکس و شربت لاکتولوز ترنجبین شربت تخم شربت الو و لواشک ووووووو .... کلی چیز دیگه که تو نت ها میگشتم یاداشت میکردم میرفتم میخریدم میدادم اما شاید تاثیر نداشت یا تاثیراتشون یکی دو روزه بود دوباره دخترکوچولوم موقع پیپی کردن(گلاب بروتون) انقدر زور میزد و گریه میکرد که قرمز میشد و سرش خیس عرق میشد و گریه و ناله میکرد و هی با ناله ماما ماما میکرد و انگار التماس میکرد کمکش کنم انقدر سرچ کردم و راهها رو امتحان کردم که اخرش رسیدم به****آب**** آب درمانیش کردم ناشتا بهش اب جوشیده سماور که گرم هست رو باسرنگ تقریبا یه لیوان بهش میدم بعد میبرمش پیاده روی(اون خواهرش رو میبره میزاره مدرسهوپیاده برمیگرده.قبلا با کالسکه میرفت)الان اینروزها پیاده میره بعد صبحانه میخوره تو کل روز هم مرتب یه لیوان از اب گرم جوشیده با سر نگ دستمه و میریزم تو دهانش خیلی تاثیر داشته راحت کارش رو انجام میده و بدون درد دفع میکنه حتی بعضی وقتها من رد میشم میبینم خانم درحین بازی انقدر راحت و زیر پوستی پیف پیف کرده که هیچکس نفهمیده
خدایا،مرا آن ده که آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کل روز تا وقتی بخوابه تقریبا سه لیوان حداقل آب گرم میخوره کمکم یه نصف لیوان هم بعضی روزها بهش اب میوه طبیعی میدم خیلی عالیه مثلا جمعه ای که گذشت چون تعطیل بود و منم درگیر بیرون و تفریح و کارهای خودم بودم و نتونستم اونطور که لازمه بهش اب بدم و صبح هم نتونست بره پیاده روی دوباره از صبح امروز که بیدار شد بخودش میپیچید منم سریع یه لیوان اب ناشتا بردمش بیرون راه رفت اوردمش دو تا لیوان اب گرم با سرنگ دادم نیم ساعت پیش دیدم کارش رو کرد
خدایا،مرا آن ده که آن به
علت درمانی اش هم بگم که باخیال راحت برید دنبالش انجام بدید اب زیادی که انسان میخوره مقدار زیادیش از معده وارد مثانه میشه و مرتب ادرار میکنه و مقدار دیگیریش وارد روده میشه که باعث میشه مدفوع در روده بوسیله اون اب نرم بشه و راحتر دفع بشه
خدایا،مرا آن ده که آن به
آب رو وقتی میدی هنوز گرم یا ولرم هست؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
دوستان هر چیزی رو به بچه ها ندید هرچی که مطمین نشدید دکتر دخملی میگفت به یه بچه سنا دادن بچه حالش بد شد رفت تو کما احتمالا همراه گیاه سنا ممکنه گیاهان دیگه ایی برداشت کردن که ممکنه سمی بوده باشه و رو بچه تاثیرش بیشتر از ادم بزرگ بوده
خدایا،مرا آن ده که آن به
من بارها توی همین سایت اعلام کردم واقعا بهترین نتیجه است من که خودم راضیم خدا رو شکر عزیزم که تونستی درمانش رو پیدا کنی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ثریا جون اب و مایعات خیلی بهش بده خیلی زیاد البته چایی نده که خودش یبوست زاست ایشالله درست میشه نوشین جون خوشحالم که شماهم از این غول یبوست راحت شدید بخدا زندگی من هفت هشت ماهه شده یبوست
خدایا،مرا آن ده که آن به