2777
2789

راضی نبودی این شد😂

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره زنگ زد گفت خیال نکنی دلم برات تنگ شدهدگفتم که بدونی من در راه اونی که میخوام ماشین سهله خودمو ...

میخاسی پیام بدی قربونی کن

دختر پشمالویی هسم ک همه چیو ب پشمم میگیرم😎✌  خواهرم فاصلتو با من حفظ کن و درخواست دوستی نده حال و حوصله دوس موس ندارم مچکرم❤

تاپیک قبلیتو خوندم 

اول همه خونه بمون(پس فردا نگن تمکین نکرده و...)

ولی برو دادگاه درخواست طلاق بگیر 

اگه اثری از کتکش مونده عکس بگیر داشته باشی 

بچت دید صحنه رو؟

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

خیلی واسم جالبه با این مرد داری زندگی میکنی هیچ‌ارزشی واسه خودت قاعل نیسی؟؟؟؟؟؟؟مردی ک تو بچت میزاره میره پیش دوس دخترش اصفهان واقعا ب چ امیدی داری باهش ادامه میدی؟؟ یکم واسه خودت عزت احترام قاعل شو