2777
2789
عنوان

چرا بهش گفتم ممنون که زنگ زدی😶

257 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها🖐

آقا امروز جاری من زنگ زد عیدو بهم تبریک بگه اولین بار بود بهم زنگ میزد شمارشم نداشتم خیلی کم باهم حرف زدیم از وقتی ازدواج کرده بعد اینکه زنگ زد خیلی حرفی باهم نداشتیم و همچنین الکی آخرش از دهنم در رفت گفتم ممنون که زنگ زدی😂

نمیدونم چیشد که اینو گفتم فک کنم میخواستم بگم لطف کردی که زنگ زدی عیدو تبریک بگی اما اینجوری از دهنم در رفت

الان من موندم و نگاه خیره شدم به دیوار

چه کنم با این آبروریزی🤐

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طوری نیست بد نگفتی که....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چیز بدی نیست ها

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چرا همیشه تو نی نی سایت میبینم حتی شماره جاری شونو ندارن؟

من اگ جاری داشتم مطمئنا صمیمی ترین رفیقم میشد 

اینقده ک من سادم🤕

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ابرو ریزی نیست اصن  اتقاقا من یه دوست دارم هر دفعه بهش زنگ میزنم، اینو میگه

وای خدارو شکرت پس فک کردم خیلی احساسی برخورد کردم🥲

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

وای خداروشکر مرسی خیالمو راحت کردین😚

چرا همیشه تو نی نی سایت میبینم حتی شماره جاری شونو ندارن؟ من اگ جاری داشتم مطمئنا صمیمی ترین رفیقم ...

منم از زرنگیم نیست که😂

خیلی خجالتیم دیر گرم میگیرم