2777
2789
عنوان

بیاین یه چالش باحال 😄🎭

748 بازدید | 127 پست

اون کاربر رو که دوست دارین بدونید از پشت گوشی چه شکلی هستن رو تگ کنید ببینیم کدوم کاربر طرفدار بیشتری داره !؟ 😅✋

خودم دوس دارم این دو عزیز رو بدونم 😅

@کاپ_کیک_عصبانی  

@ژیناگل_من  

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

همتون😂💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حال ندارم تگ کنم خودتون میدونید کیا رو دوست دارم😂❤️

نه والا من نمیدوتم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

@سیزیف  

سلام بی معرفت خوبی چیکار کردی سفر کجا رفتی؟ 

حس میکنم سزیف قد بلند موهاش مشکی خرمایی 

دماغ شبی عملی ها چشماش قهوه ای 

لب معمولی

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع 
کنجکاو نیستم زیاد

آفرین به شما ☺

من ی کاربر مرد دوس دارم نمیشه تگش کرد 😂😂🤣🤣تعلیق میشم 

وایییییی 🤕