2777
2789

از خاتواده شوهر اصلا شانس نياوردم. من خارج هستم ميدونم الان ميگيد بيكاري و بهتر كه دخالت نميكنن. ولي هميشه ارزوي خانواده همسر خوب تو دلم مونده. حتي عيد به مادرم ايران يك زنگ براي تبريك نميزنن و قطع رابطه هستند بدون هيچ دليلي. به منم اصلا هيچكدوم زنگ نميزنن: خواهر شوهر ها خيلي بيشعور هستند. وقتي شوهرم سر كار هست بهش زنگ ميزنن. البته اينها براي شوهرم مهم نيست و من اجازه اعتراض ندارم. ولي واقعا كارهاشون تو روابط من و شوهرم تاثير گذاشته: كاش خانواده شوهر منم ادم بودند. من براي عيد براشون تكس دادم همين. به نظرم همون تكس هم زياد بود ولي از ترس اينكه شوهرم بگه اونها بزرگتر هستند و چرا تبريك نگفتي اين كار رو كردم: از همشون متنفرم. بيشترشون كه با هم قهر هستند و اونهايي كه به ظاهر اشتي هستند اصلا عاطفه ندارند. شوهرم هم جونش رو براي اين عوضي ها ميده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووف یخ پیششون لنگ میندازه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

ی چیزی تو همین مایه هان فقط با ۲ تا تفاوت اول اینکه به وقتش خیلی دخالت میکنن ولی از لحاظ رفت و آمد و زنگ و اینا تقریبا راحتم.دوم اینکه من ایرانم😒

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدرشوهرم ادم بدیه فقطبه یکس از پسرام محبت میکنه اون یکی چون اسم داره دوسش نداره

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
اره ميدونم خيلي حساس هستم ولي ارزو بدل موندم يك عيد مثل ادم رفتار كنن 

عزیزم خوبه ایران نیستی

ما تو یه خیابونیم ولی ۱۰ ساله رنگ خونه جاریمو ندیدم 

سه تای دیگشونم ۵ ساله ندیذم 

سراغ نمیگیرن منم سراغی نمیگیرم

عزیزم خوبه ایران نیستی ما تو یه خیابونیم ولی ۱۰ ساله رنگ خونه جاریمو ندیدم  سه تای دیگشونم ...

بچه هات هم نميبينن ؟ اخه چرا؟ ناراحت نميشي ؟ شوهرت خودش ميره؟ شوهر من روابط خاتوادش رو قبول داره و جلوي من وانمود ميكنه همه چيز خوبه