2777
2789
عنوان

کمک:)

76 بازدید | 7 پست

سلام من تا الان خواننده خاموش بودم ولی تصمیم گرفتم امروز تاپیک بزنم من ۱۹ سالمه و پارسال کنکور دادم و قبول نشدم به اجبار مادرم موندم پشت کنکور امسالم نخوندم خیلی ناامیدم و افکار خودکشی دارم یبارم پارسال خودکشی کردم از آینده خیلی میترسم اخه وضعیت مالی خوبی هم نداریم خیلی سردرگمم هزینه رفتن پیش روان شناس هم ندارم میخام برم دانشگاه علمی کاربردی حسابداری بخونم بنظرتون میتونم شغل پیدا کنم؟هیچ امیدی ب زندگی ندارم چون مادرم خیلی تحقیرم میکنه بخاطر درس نخوندنم کسی بوده شرایط منو داشته باشه 

آره منم پارسال قبول نشدم مجبور شدم بشینم پشت کنکور واسه امسال که زیاد و درست حسابی درس نخوندم، مامان بابام میگن فقط پزشکی دولتی، آزاد بیاره یا هر کوفت دیگه ای نمیزاریم بری، کلی هم سرکوفت میزنن، دلم میخواد خدا زود جونمو بگیره راحت شم، گاهی وقتا به مرده ها حسودی میکنم، خیلی سختی کشیدم تو کودکیم چ الانم هنوز دارم سختی میکشم، گاهی وقتا میگم بین این همه آدم که امروز مردن چرا من نبودم😞

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

عزیزم شما افسرده ای هدفتم تعیین نکردی درستو اگر بخونی به جاهای خوبی میرسی اصلا این فکرا به سرت نزنه برو ببرون برو طبیعت با دوستات حرف بزن موسیقی گوش کن کارایی که دوست داری روانجام بده به هر نحوی حال خودتو خوب کن 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم پارسال قبول نشدم مجبور شدم بشینم پشت کنکور واسه امسال که زیاد و درست حسابی درس نخوندم، مامان ...

منم همین طور تازه خواهرم دانشجو داروسازیه همش میکوبنش تو سرم البتع من رشتم انسانیه 

سلام عزیزم منم شرایطم مثل شماست ولی من امسال ک اولین سالم بود وکنکور دادم رتبم خیلی خوب شد ب حدی ک فرهنگیانم صددرصد بود از نطرمشاورا ولی از بدروزگار اینقدر پذیرش شهرستانمون پایین بود دیگه ب من نرسید

منم وضع مالیمون خیلی بهم ریخته بود وکلی همه خوشحال بودن ک من دانگشاهم میارم وراحت میشم هم خودم هم خانواده ام ولی امان ازاین روزگار نامرد ارزوهام تباه شده ولی سختتر ازسال قبل نشستم خوندن فقط ازخدا میخوام ک خیلی کمکم کنه ک منم بتونم ب کسایی ک توشرایط من هستن دستگیری وکمک کنم😭😓برات بهترینارو میخوام قشنگم انشالله همه چی درست میشه فقط باید امید ب زندگی داشت تا موفق شد 

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.