2777
2789

دغدغه ی گرونی یه طرف دغدغه ی ساعت یه طرف اصلا خواب راحت نداریم افسرده شدیم واقعا

میگم بیایین همگی به دفتر ریس جمهور بزنگیم وبااحترام حرفمونو بزنیم اگه سیلی از تماسها به اونجا بشه حتما نظر مردم رو هم میپرسن .

من تو ذهنمه همین متن رو بنویسم وتو تمام کانالهاییکه عضوم بفرستم .اگه شما هم میتونید حتما اینکارو بکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نکشن جلو....روز خیلی طولانی و خسته کننده میشه

هرچند اولین روز با تغییر ساعت همسرم جاموند از سرویسش  

نی نی یارتبعیدم کرده بود....تازه ب وطن برگشته ام...دل هواتونو کرده بود...سلــــــــــــام
بنظرم نکشن جو....روز خیلی طولانی و خسته کننده میشه هرچند اولین روز با تغییر ساعت همسرم جاموند از سر ...

این تصمیمو ۱۰۵سال پیش مجلس سنای آمریکا گرفته بود الان اونا فهمیدن اینکار اشتباهه میخوان دیگه نکشن جلو ولی ایران ول کن نیست😑

پس بزنگید خواااهشا خیلی بده یه شب نشینی ساده رو حسرتشو تو دلمون گذاشتن

چ ربطی داره عزیزم؟

اصلا تغییر ساعت چ مشکلی داره؟ اونم فقط ی ساعت

بعد این مساله به رییس جمهور مربوط نیست فعلا

چون شورای نگهبان رد کرده