2777
2789
عنوان

بیایین بگین حق با کیه

183 بازدید | 28 پست

سلام

امروزظهر پاشدیم بریم خونه داداشش زنگ زد بهشون ببینه خونه ان یا نه که بعداز صحبت بعد ۵دقیقه زنش زنگ زد به شوهرم گفت میخواییم بریم جایی به خانومت بگو ناراحت نشه.ک من ازاینکه به خودم زنگ نزد ناراحت شدم فقط 

گفتم عب نداره گذشت و شب شد گفت بریم گفتم باشه شام بخوریم بریم ساعت ۸ونیم زنگ زد به داداشش گفت میخواییم بیام عید دیدنی خونتون ...بعد از چن دقیقه دیدم داداشش هی زنگ میزنه بهش اینم ازاین ور میگفت نه مازود پامیشیم وفقط عید دیدنی میاییم خونتون و پرسید ساعت چن میخوابید مگه..

منم بهم برخورد گفتم بهش بگو نمیاییم بخوابید دیر وقته گوشیو قطع کرد حمله کرد سمت من هرچی میتونست فحش داد حرفای بدی زد بعدشم آماده شد خودش تنهایی رفت هنوزم نیومده

خدا رو خوش میاد اشک منو درآورد .خدا ازش نگذره ازبس گریه کردم سرم داره میترکه

وا کُرکاممممم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید میرفت

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

حق با توعه کاملا 

ولی امان از این شوهرای.....

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

حق با توعه 

همون موقع که رفتین و گفتن نیستیم باید میذاشتین هروقت خودشون خواستن بگین بیاین 

ولی به خودت فشار نیار وقتی اومد با آرامش صحبت کن باهاش

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

معلومه تقصیراون شوهر نخالته. داداشه دوبار دست رد به سینش زده این مث کنه چسبیده بهش که بیام تبریک بگم.

والامن بودم باهمون باراولم نمیرفتم .توهم بایدباهرچی دم دستت بودمیزدیش چرا خودتوضعیف نشون دادی