2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوب وزن گرفته خداروشکر

لادن جان 3 ماه و ٣ روز بردمش بهداشت برا مراقبت وزن دخترم ۴۶۰۰ بود ولی خیلی ریزه دخترم همش میگم خدایا ینی چاق میشه بخدا شیرشو رو موقع میدم خواب شبشم عالیه بینشم بلند میشه کامل سینمو میخوره نمیدونم چیکار کنم خودمم مکمل ها رو میخورم هفته ای چند بار گوشت میخورم خرما با کنجد و ارده میخورم ولی نمیدونم چرا وزن آنچنان نمیگیره

یارب نظر تو برنگردد
لادن جان 3 ماه و ٣ روز بردمش بهداشت برا مراقبت وزن دخترم ۴۶۰۰ بود ولی خیلی ریزه دخترم همش میگم خدایا ...

در کنار شیر خودت بهش شیر خشک با کیفیت واصل خارجی بده مثلا دو وعده که شیر خودت رو می دی یک وعده شیر خشک بده

در کنار شیر خودت بهش شیر خشک با کیفیت واصل خارجی بده مثلا دو وعده که شیر خودت رو می دی یک وعده شیر خ ...

موقعی ک بدنیا اومد حدود یک هفته بهش دادم تا خودم تونستم شیر بهش بدم 

ولی الان شیشه نمیگیره شیشه هم اونت گرفتم 

با سرنگ و قاشقم ک میدم نمیخوره بدش میاد 

یارب نظر تو برنگردد
چیکار کنم بهتر بشه چون  سه ماهگی بردم ۴۶۰۰ بوده😢

۴۶۰۰ کمه وزنش 

شیر خشک کمکی بهش بده مارک سوپرامیل بگیر هم خوشمزه اس هم مقویه بچه استخوانش رشد میکنه 

چون سر شیشه نمیگیره یا تو خواب بهش بده یا تو نینی لا لا بذار بهش بده اگر هم که قبول نکرد تو ماشین دور بزنید تا شیر خشکش رو بخوره 

شیرت شاید کمه سیرش نمیکنه 

۴۶۰۰ کمه وزنش  شیر خشک کمکی بهش بده مارک سوپرامیل بگیر هم خوشمزه اس هم مقویه بچه استخوانش رشد ...

خب وزن تولدشم کم بوده شیر اگ کم باشه ک بچه کلا سیر نمیشه همیشه گریه میکنه ولی دخترم تا شیر میخوره زیر سینم میخوابه 

خواب شبشم خوبه تا صب دوبار باند میشه برا شیر 

مکافاتم همینه شیشه نمیگیره حالا میگم تو خواب بهش بدم ببینم میخوره

یارب نظر تو برنگردد