2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد ۲ ماهه

300 بازدید | 3 پست

پسرم دو روز پیش واکسن ۲ ماهگی زده از دیروز تا حالا خیییلی کم شیر میخوره امروزم که کلا خوابه بیدارشم میکنم بهش شیر بدم نمیخوره خیلی کلافه شدم اینا از عوارض واکسنه؟ تا کی به روال قبل بر میگرده.تا قبل واکسن درست حسابی شیر میخورد الان همش خوابه  

قطره استامینفن میدی دیگه بخاطر اونه همش خوابه.

خداروشکر کن بیقراری نمیکنه.بچه من چهار ماهگی واکسنشو بد زد خیلی بی قرار بود با وجود دادن استامینفن.

سه روز دیگ مث روز اول میشه نگران نباش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قطره استامینفن میدی دیگه بخاطر اونه همش خوابه. خداروشکر کن بیقراری نمیکنه.بچه من چهار ماهگی واکسنشو ...

خدا کنه بچه شما هم شیر نمیخورد؟

امروز اصلا قطره استامینوفن ندادم دیشب آخرین بار دادم هنوز خواب آلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه بچه شما هم شیر نمیخورد؟ امروز اصلا قطره استامینوفن ندادم دیشب آخرین بار دادم هنوز خواب آلو

کم میخورد.چون درد داشت.همش تو بغلم تکونش میدادم.

پاش جای واکسن بدجور قرمز و متلهب بود ورم کرده بود.کمپرس میکردم.

ولی با این وجود زود خوب شد.ولی سفتی  و تورم جای واکسن تا مدتها رو پاش بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.