2777
2789

چطور حتی اگه تنها موندیم و کسی مارو نخاست و تنهای تنها بودیم،، باز خودمونو دوست داشته باشیم؟؟؟

و از تنهایی و تنها موندن نترسیم؟؟؟

کیا اینجوری ان؟؟ چطور میتونین؟؟؟

به چی فک میکنین که آروم میشین و اهمیتی براتون نداره این موضوع؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطر شخصیم اینه اول استقلال مالی داشته باشی مثلا سرکار بری احساس مسقل بودن و هدفمندی میکنی

خیلی موثره اونوقت راحتتر میتونی روابطت مدیریت کنی

کمتر از تنهایی میترسی

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

هیچیی ب اندازع خودشیفتگی حال ادمو خوب نمیکنه من قبلا بقیه برام مهم بودن ولی الان بشدت خودشیفته ام هرروز جلو ایینه ام کلی ب خودم میرسم قربون صدقه خودم میرم بقیه هرچی میخوان بگن ولی من اینو دوست دارم وقتی خودمونو دوست داریم اجازه نمیدیم کسی باهامون بد حرف بزنه یا اذیتمون کنه من عاشق خودمم🤤♥️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

برای همه مهمه اونی هم که میگه مهم نیست یا دروغ میگه یا تحت تاثیر به جو خاص قرار گرفته و فکر میکنه براش مهم نیست

اگه حرف بقیه برای ادما مهم نبود که اصلا دنیا این شکلی که الان هست نبود

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

تنهایی یا احساس تنهایی کردن فرق داره...

خودتو دوس داشته باش تو هر شرایطی🔗🦋💙🌈

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ببین برو باشگاه به خودت برس آرایش کن لباس بخر خوشکل کن خودتو نه واسه کسی واس خودت خودتو دوس داشته باش هرجور که هستی چون کسیو غیر خودت نداری باید این باور داشته باشی که لایق بهترینایی اگه خودتو دوس نداشته باشی نباید بگی چرا کسی دوسم نداره چون حسی که به خودمون داریم تو دنیا انعکاسشو میبینیم سعی کن خودتو تغیر بدی که زنندگیت تغیر کنه اینو یادت نره واس تغیر باید از خودت شروع کنی