2777
2789
عنوان

پلی کیستینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست
اره برنجم یه نوعی از قنده  کلا کربوهیدرات و قند کلا هیچیزی که منجر بشه که شکر وارد بدنت بشه رو ...

اخه میترسم بعدش برگرده،مثلا بعده یک ماه رژیم که دوباره میرم سمت رژیم،دوباره برگرده،ولی باید تا اخر عمرم رعایت کنم کم بخورم اینارو،غذای مفید بخورم، روغن مغربیو با چی میخوری؟ من خیلی به یتیمچه علاقه دارم،واسه این که روغن نخورم همش یتیمچه میخورم جدیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میترسم بعدش برگرده،مثلا بعده یک ماه رژیم که دوباره میرم سمت رژیم،دوباره برگرده،ولی باید تا اخر ع ...

یتیمچه نمیدونم چیه

کپسول روغن مغربی

راستی امگا سه هم باید بخوری اگه ماهی خور نیستی

البته دانه کتان امگا ۳ داره 

اره برمیگرده باز ولی خب باید بتونی به خودت تلقین کنی مثلا من الان سبزی خوردن میگیرم با روغن سرخ میکنم مثلا کلی سبزی خوردن میخورم یا کدوی خام میخورم یا شلغم خام این چیزا ادمو سیر نگه میداره هرچی یه سبزیجاتی خوردنش سخت تر باشه یعنی سفت تر باشه تورو سیرتر نگه میداره

اگه ضعف میکنی خوراک لوبیا قرمز درست کن خودت درست کن که توش کچاپ نباشه کچاپ پر شکره

من اینطوری خودمو گول میزنم

تازه قهوه هم ادمو سیرنگه میداره ولی برای پلی کیستیک خوب نیست اما از قهوه نمیتونم بگذرم

من خیلی بخوام برای خودم سنگ تموم بزارم تو قهوم شکر میریزم که باعث میشه خیلی بالا پایین بپرم 🤣 

اگخ مشکل معده نداری سعی کن سه روز در هفته یا خواستی بیشتر نعنا فلفلی بخور بلاک کننده اندروژن و هورمون های مردونه ست اگه ریزش مو هومونی هم داری تا حد خوبی کاهش میده  

سعی کن تا جایی ک امکان داره از شیرینی های فراوری شده استفاده نکنی چون اینا قندوسریع بالا میبرن وبه دنبالش مقدار زیادی انسولین تث بدنمون ترشح میشه که این حجم بالا میتونه رو تخمدان ها اثر منفی بذاره و تولید هورمون های مردانه رو زیاد کنه 

در کل سعی کن قند خونتو تو یه رنج نگه داری یه متخصص تغذیه خارجی میگفت پلی کیستیک ها کربوهیدراتو تو یه لایه محافظ بخورن یعنی چی حالا؟(یعنی اگ میوه میخوری که قند داره البته قندش طبیعیه و قند خونو به سرعت قند و شکرمصنوعی بالا نمیبره اما بهتره با اجیل بخوری این باعث میشه پروسه بالا رفتن قند خون خیلی کند تر شه ویهو حجم زیاد انسولین ترشح نمیشه 

یا برنجو حتما با پروتئین گوشت و سالاد بخور 

ورزش سبک مثل پیاده روی خیلی خوبه 

ورزش های مقاومتی هم خوبن اما هر ورزشی میکنی نباید تنش به بدنت بدی چون کورتیزول ترشح میشه و کورتیزول خودش هورموناتو به هم میریزه 

دارچین برای مقاوت به انسولین عالیه 

وزنجبیل به عنوان یه ضدالتهاب برای بدن خیلی خوبه 

دمنوش گزنه و بابونه هم جز دمنوشای خیلی مفید برای پلی کیستیکن 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
یتیمچه نمیدونم چیه کپسول روغن مغربی راستی امگا سه هم باید بخوری اگه ماهی خور نیستی البته دانه کتا ...

عزیزم😂😂😂😂چه اراده خفنی، دلم میخواد سالم زندگی کنم ،نه بخاطر پلی.... بخاطر خودم ،زندگیم،ایندم،ولی هفته ای یکبار هم فست فود ریز باشه🥴،پیاده روی هم خ جوابه،یا این برنامه های یوگا تو گوشی،خ دوستش دارم، شنیدم شکمو با روغن سیاه دونه ماساژ بدی خیلی خوبه

اگخ مشکل معده نداری سعی کن سه روز در هفته یا خواستی بیشتر نعنا فلفلی بخور بلاک کننده اندروژن و هورمو ...

عاخی فرفری مهربون مرسی که جواب دادی❤️دارچین خوبه ولی صورتم جوش میزنه،سعی میکنم قندم افتاد سیب بخورم،نرم چایی و قند بخورم یا شکلات بخورم، فلفل هم خیلی دوست دارم ولی خب نخورده جوش میزنم با اینا

عزیزم😂😂😂😂چه اراده خفنی، دلم میخواد سالم زندگی کنم ،نه بخاطر پلی.... بخاطر خودم ،زندگیم،ایندم،ولی ...

من انقدر خودمو فقیر نگه میدارم که وسعم به فست فود نرسه 🤣 همیشه وقتی میخوای خوراکی مضر بخری به جاش برو بازار لباس یا مواد ارایشی کلا اون غذاهه از سرت میفته من اینکارو میکنم مثلا میرم پاساژای گرون قیمت میگم از فست فودم میگذرم تا فلان لباسو بخرم به نظرم خیلی بهتر باشه. فست فود خیلی گرونه اگه میتونی هفته ای یه بار فست فود بخوری خوب به جاش ماهی بخر laughter 😃 🤣 همیشه سعی کن یخچالت پر از سززیجات باشه و وقتی میری سومر مارکت سیر سیر باشی اینا باعث میشن خریدای اله هولت کمتر بشه. البته چون من تنها زندگی میکنم میتونم کنترل داشته باشم تا حدودی laughter 😃 من فقط ورزش نمیکنم 😔  

نمیدونم واقعا روغن میتونه از روی پوست تاثیر داشته باشه یا نه

عاخی فرفری مهربون مرسی که جواب دادی❤️دارچین خوبه ولی صورتم جوش میزنه،سعی میکنم قندم افتاد سیب بخورم، ...

البته من منظورم نعنا فلفلی بود یه مدل نعنا ک عطاری ها میفروشن من اکثرن غروبا بصورت دمنوش استفاده میکنم (یچیز جالب درباره نعنا فلفلی خوندم این بود ک یه عده خانوما بعد از یه مدت استفاده میگفتن صدامون نازک تر شده که علت کم شدن محسوس هورمون های مردانه تو بدنشون بود

راستی شیر گاو هم اصلا برا پلی کیستیک خوب نیست سعی کن خیلی کمش کنی 

خواهش میکنم عزیزم ایشالله همینارو رعایت کنی بهتر میشی اگه اینستاگرام داری برو پیج نیلوفر که مخصوص پلی کیستیکه اونجا کلی تجربه از بقیه هست تو هایلایتا

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️