2777
2789
عنوان

پلی کیستینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست
به جای ورزش پیاده روی هم میشه؟

خب تایمش باید بیشتر باشه

اره میشه ولی بستگی به سرعتت داره

اگه سرعتت کمه تایم زیاد باید پیاده روی کنی

ورزش مثل پیاده روی خیلی سریع عمل میکنه که تو تایم کوتاه انجام میشه

من انقدر خودمو فقیر نگه میدارم که وسعم به فست فود نرسه 🤣 همیشه وقتی میخوای خوراکی مضر بخری به جاش ب ...

چقدر شادی ،خیلی انرژی مثبت بهم میدی،الان اگه متاهل بودی ،نصف این انرژیو نداشتی😂، نه فست فود از بیرون نمیخرم،همیشه پودر سوخاری داریم،مرغ و میگو و ماهیو سوخاری میکنم میخورم،خیلی حس خوبی میده، ورزش کنی،غذای سالم بخوری،یه روز بری پیاده روی  اعتماد به نفست یه عالمه میشه،شنیدم استرس و ترس و انرژی منفی هم باعث این بیماری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من منظورم نعنا فلفلی بود یه مدل نعنا ک عطاری ها میفروشن من اکثرن غروبا بصورت دمنوش استفاده میک ...

مرسی عسل😍صداممم نازک میشه پس😍😍😍😍😂به به😂شیرو لبنیات اصللاااا نمیخورم خوشم نمیاد،پس میرم داروخونه دمنوش نعنا فلفلی میخرم میخورم

مرسی عسل😍صداممم نازک میشه پس😍😍😍😍😂به به😂شیرو لبنیات اصللاااا نمیخورم خوشم نمیاد،پس میرم داروخو ...

خواهش عزیزم 😘نعنا فلفلیو عطاری داره البته 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
چقدر شادی ،خیلی انرژی مثبت بهم میدی،الان اگه متاهل بودی ،نصف این انرژیو نداشتی😂، نه فست فود از بیرو ...

اره همین واس همین میگم بستگی به سبک زندگیت داره 😃  من چون تنهام اینجوریه زندگیم ولی خب خیلیییییی استرس شدید دارم که همین بده واسه پلی کیستیک

من کلا پیاده رویام تو پاساژاست حوصله ندارم برم پارک پیاده روی 🤣 

ولی در کل خیلی شاد نیستم خیلی استرس دارم و همین باعث شده گاهی وقتا همه ی هورمونام بهم بریزه

پودر سوخاری هم کربوهیدراته من والا به خاطر اینکه حوصله غذا پختن ندارم اکثرا چیزای خام میخورم یا غذاهای خیلی ساده درست میکنم مثلا سرخ نمیکنم یا سوخاری نمیکنم