2777
2789
عنوان

دیده شدن ساک حاملگی خالی

2148 بازدید | 29 پست

سلام 

من رو حساب تاریخ پریودم دیروز هفت هفتم پر شده بود و وارد هفته ی هشت شده بودم رفتم سونو قلب اما دکتر گفت تازه پنج هفته هستی و حنین دیده نمیشه 

یعنی مشکلی دارم  امکان داره بارداری پوچ باشه؟چرا سونو سن حاملگی رو دو هفته کمتر زده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عزیزم جنین رشدش توهفته پنج ازبین رفته ودیگه رشدنکرده بهش میگن سقط فراموش شده براهمین ساک خالی دیده میشه یکی ازجنینای منم توهشت هفتگی متوقف شد والان یکیش مونده

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
نه بابا زوده با حساب سونو ۹هفته برو 

گفته دو هفته ی دیگه بیا سونوت کنم  🥺🥺🥺یه بار سقط داشتم حالا بعد از یک سال حامله شدم الآنم که اینجوری خیلیییییی میترسم

گفته دو هفته ی دیگه بیا سونوت کنم  🥺🥺🥺یه بار سقط داشتم حالا بعد از یک سال حامله شدم الآنم که ...

نرو تا ۹ هفتگی الکی هم استرس نداشته باش چیزی نمیشه 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
چون عزیزم جنین رشدش توهفته پنج ازبین رفته ودیگه رشدنکرده بهش میگن سقط فراموش شده براهمین ساک خالی دی ...

البته احتمال داره لقاحتم دیر باشه دوهفته دیگه انشاالله که رشد کرده من فکر کردم براساس سونوی اولت میگی هفت هفته ام

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
گفته دو هفته ی دیگه بیا سونوت کنم  🥺🥺🥺یه بار سقط داشتم حالا بعد از یک سال حامله شدم الآنم که ...

سقط قبلیت واسه چی بود؟من سن حاملگیم درست بود ولی پوچ شد اخر سر

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
چون عزیزم جنین رشدش توهفته پنج ازبین رفته ودیگه رشدنکرده بهش میگن سقط فراموش شده براهمین ساک خالی دی ...

اما دکتر که اینجوری نگفت 

حتی شیاف و دارو بهم داد که سقط نشه 

اگه سقط کرده بودم باید حداقل یکم درد یا خونریزی یا لکه بینی داشتم 

من هیچ مشکلی نداشتم که