2777
2789
عنوان

دیده شدن ساک حاملگی خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 29 پست
من باید۱۰هفته میبودم ولی سنوگفت ۵هفته هستی جنین نیس دوهفته دگ بازبیا

برامنم دوازده هفته بودم رفتم گفتن یکیش توهفته هشت ازبین رفته ودیگه دیده نمیشه نگفتن دوباره بیا 

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
اما دکتر که اینجوری نگفت  حتی شیاف و دارو بهم داد که سقط نشه  اگه سقط کرده بودم باید حدا ...

عزیزم اندازه ساکت چند میل هست؟راستی همه سقط ها و توقف رشدها لکه بینی نداره الزامن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما دکتر که اینجوری نگفت  حتی شیاف و دارو بهم داد که سقط نشه  اگه سقط کرده بودم باید حدا ...

انشاالله که نباشه ولی من ندارم گفتن احتیاج به سقط نداره بااون یکی جنین موقع زایمان میاد یاجذب میشه البته امکان داره لقاح شمادیر باشه چون طبق پریودی حساب میکنی نه سونو

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
ن منظم نبود یبار۱۵روزاختلاف داشت یبار۳ماه ازروزپری حساب کرده بودم اینجوری بود

ولی واسه من اصلا منظم نبود 

خود دکترم گفت اگر پریودت منظم نبوده عادیه 

عزیزم اندازه ساکت چند میل هست؟راستی همه سقط ها و توقف رشدها لکه بینی نداره الزامن

نمیدونم تو برگه ی سونو با دست خط خودش نوشته نتونستم بخونم😬😬اما بهم گفت یه ساک حاملگی تر تمیز و به اندازه دارم میبینم 

پرسیدم گفتم احتمال حاملگی پوچ هست گفت تا وقتی جنین دیده نشه آره هست

خب دوهفته شده ولی دم عیدهمه جابسته هست سنوانجام نمیدن این ب کنارچراشکمم مثل توپ اومدخ جلوبزرگ شده

خدا بزرگه شاید رشد کرده 

هر چی شد به منم خبر بده 

خب دوهفته شده ولی دم عیدهمه جابسته هست سنوانجام نمیدن این ب کنارچراشکمم مثل توپ اومدخ جلوبزرگ شده

ویار اینا داری؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بدنم داغ میشه عرق میکنم حالت تهوع دارم سینه هام نوکش دردمیکنه وصفت وبزرگ شده

منم همینطور،🥺🥺هر شب گر میگیرم باید بلند بشم برم تو حیاط تا یکم خنک شم