2777
2789
عنوان

خانوما شماتوجشن بله برون

243 بازدید | 25 پست

خواهرشوهرتون میرین بااینکه دوماه پیش به خودتون به خانوادتون توهین کرده 

من وهمسرم باهاش قهر کردیم 

ولی شوهرم میگه من به خاطر پدر مادرم میرم 

تو خودت میدونی ‌!مجبورت نمیکنم 

میدونم اگه نرم هم کل فامیلشون میفهمن که حتما خوب نیستیم و همین هم یه دلخوری جدید برای مادرشوهرم   و...

یعنی اگه نریم پشتمون حرف میزنن مردم؟

نمیدونم ولی هیچکس نمیدونم ماباهم حرف نمیزنیم 

اگه نرم فک میکنم حرف دربیارن 

حالا من حرف مردم کار ندارم بنظرتون برم یا نرم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی هیچکس نمیدونم ماباهم حرف نمیزنیم  اگه نرم فک میکنم حرف دربیارن  حالا من حرف ...

ولی اگرزن وشوهرحرفهاشون رایکی کنن وقراربه نرفتن باشن دوتاشون نرن.اونوقت نشون دهنده اینه که دختره وپدرومادرشوهرت مشکل دارن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ولی اگرزن وشوهرحرفهاشون رایکی کنن وقراربه نرفتن باشن دوتاشون نرن.اونوقت نشون دهنده اینه که دختره وپد ...

همسرم میگه من نرم  بدمیشه پدرم ازم انتظار داره 

حالاچیکارمیکنی میری؟میخام ببینم ازدیدبقیه چجوریه.به نرفتنم 100درصدیقین دارم.

نه تو بله برونش شرکت نمیکنم 

ولی تو عروسیش تصمیم دارم کادوشو بدم یه نیم ساعت بشینم برم خونه

ب کوری چشمش میرم و انقد پچ پچ میکنم با فامیل شوهرش تو جونش دراد

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
خخخخ خوب گفتی 😂 اتفاقا این سر ازدواجش باهام قهر کرده  فک کرده رفتم پشت سرش بد گفتم 😂☹

بهترین کار همینه هم خوش میگذرونی هم اون حرص مبخوره

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

برو شرکت کن  تو اتو نده دستشون    اینجوری دهن  شوهرتم هیچ وقت باز نمیشه   تو بخاطر  شوهرت برو اگه  حتی بی ادبی ام کردن سکوت شوهرت ببینه دفعه بعد خودشم نمیره   اشتباه نکن ی لباس شیک بپوش حتی حتی اگه  سختته بازم زنگ بزن مادر شوهرت جلوی شوهرت مخصوصا  بگو مامان اگه کمکی چیزی احتیاج دارین من بیام     اینجوری کن اگه اونا بی ادبی کنن دیگه  حداقل پیش شوهرت فامیلاتون سیاشتتو حفظ کردی