2777
2789
عنوان

🌸🌸کنکور انسانی 🌸🌸

101 بازدید | 7 پست

سلام دوست جونیا سال نو مبارررررک💕🌸😍

لطفاً در مورد کنکورم راهنمایی کنین چجوری بخونم 🥺

مرسی عشقا😘🙏🏻

تعداد رای : 7
نظرسنجی
فروردین دهم یازدهم بخونم اردیبهشت دوازدهم،خرداد جمعبندی و تست کار کنم
0
0%
اول‌دوازدهم‌بخون‌اون‌مهمتره‌نهایی‌ام‌،داری‌اردیبهشت دهم‌یازدهم‌بخون
2
28%
فرصت‌کمه‌لازم‌نیست‌دهم‌یازدهم‌همش‌بخونی فقط دروس مهم!دوازدهم کامل بخون
4
57%
۶۰ درصد کنکور از دوازدهم میاد فقططططط این سه ماه دوازدهم بخون!!!!
1
14%

🍓🍒

مبحثی بخون

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه درس هارو؟

اره من رفیقمم دیر  شروع کرد اینجوری داره میخونه 

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

منم مث توام یه برنامه ریزی از اینترنت پیدا کردم کمی تغییرش دادم و تو یازده هفته یعنی 77 روز کل دروس سه سال رو میخونی

من سه هفتش شروع کردم قبل 1 خرداد تمومه بعد از یک خرداد تا روز کنکور میتونی تست کار کنی ونهایتتو بدی  کنکور سالا قبل رو تحلیل کنی.

موفق باشی

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
منم مث توام یه برنامه ریزی از اینترنت پیدا کردم کمی تغییرش دادم و تو یازده هفته یعنی 77 روز کل دروس ...

عزیزم من نهایی هم دارم و اینکه نمیتونم همه ی درسارو بخونم چون روشون مسلط نمیشم مثلا مثل تاریخ و جغرافیا 😑

🍓🍒

عزیزم من نهایی هم دارم و اینکه نمیتونم همه ی درسارو بخونم چون روشون مسلط نمیشم مثلا مثل تاریخ و جغرا ...

منم دهم رو کمو بیش بلدم یازدهم هم یک سومشو

ولی خب با این برنامه برا نهایی هم وقت گذاشتم 

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958