2777
2789

دوستای عزیزمن مادرم سرطان داره شیمی درمانی میشه میشه لطفا هر اطلاعاتی راجب بهترین مرکز شیمی درمانی توی ایران دارین بهم بدین خواهش میکنم ازتون سرطان پیشرفته است و خیلی وقته درگیره میخوایم خونمون رو بفروشیم ببریمش دکتر این چند سال هزینه زیاد کردیم 😭تو رو خدا هرکی میدونه بهترین مرکز و بهترین دکتر کجاست بهم بگه ؟

شنیدم یه نو شیمی درمانی هست داخل شکمی انجام میشه فک کنم بهش میگن شیمی درمانی داخل صفاقی یه همچین اسمی کسی اطلاعات داره بهم بده کجا باید لرم از کی بپرسم کجا پیگیری کنم اخه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چندسال تحت درمانه؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند