2777
2789
عنوان

عدم اراده برای لاغری

395 بازدید | 27 پست

بچه هااا فردا ساله جدیده قرنه جدیده میخوام اراده کنم لاغرشم خدا کمک کنه رژیممو نشکنم . کی پایس لاغرشیم ؟ اخه ماه رمضانم نزدیکه چجو رژیم بگیرم پس

But God... 
من😢خاک توسرم هی وارم چاق میشم سایزم میره بالا 10 کیلو کم کنما دیگ هیچی نمیخوام مثل چی میخورم جدیدا ...

منم خیلی وای الانم اسمتو دیدم دلم فسنجون خواست . قدو وزنت چنده ؟ 

But God... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی روشو انجام دادم یکم‌جواب داد 

البته من چاق نیستم خاستم دوسه کیلو کم‌کنم بهتر شم ک جواب داد 

غذاییو ک دوس دارم و باعث میشه رژیممو بشکنم تا در حلقم میخورم‌جوری ک زده شم 

بعدش ک زده شم رژیم میگیرم دیگه دلم نمیخاد بخورم😂

آی ام یکم حس ششمی😂          یک کاربر قدیمی💚
من زده نشم چی ؟ خخخ

اخه من خیلی شکموم با اینکه ۵۰‌کیلوم ولی بازم زده میشم ی چیزیو زیاد بخورم 

نمیدونم از روش دیگه ای استفاده کن 

به خوش هیکلی فک کن 

بری بخوری اخرشم بری دسشویی بریزیش بیرون ک چی 😂

خب خوش هیکلی بیشتر میارزه

آی ام یکم حس ششمی😂          یک کاربر قدیمی💚
منم خیلی وای الانم اسمتو دیدم دلم فسنجون خواست . قدو وزنت چنده ؟ 

قد 166 وزنم جدیدا نمیدونم 75 یا 76 فقطم شکمو وپهلو جمع شده پاهام ودستام لاغر 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪

کمخوری کن فقط 

خودت تو چند روز متوجه میشی چقد سبکی

من همیشه شام ناهارمو زیاد درست میکردم و بعدش هی ناخنک میزدم بهشون تا موقع خوابم

حالا خیلی کم درست میکنم انگار غذا فقط برای شوهرم می پزم..منم چند لقمه یا چند قاشق میخورم در کنارش

اینطوری احساس سبکی میکردم .من فقط شکم و پهلو دارم که باید ورزش کنم تا آب شه که تنبلیم میاد نمی کنم😅

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚