2777
2789
عنوان

بچم شیر خشک نمیخوره😔

3066 بازدید | 28 پست

سه ماهشه علاقه ای به شیرخشک نداره به ما میگفتن حریف شیرخشک نمیشین 

به زور روزی چندتا۶۰سیسی میخوره

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بعضی نوزادا اینجورین نمیخورن. پسر منم پنج شش ماه خورد فقط

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

با دكترش مشورت كنين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی نوزادا اینجورین نمیخورن. پسر منم پنج شش ماه خورد فقط

پس چیکار کردین؟چی میخورد؟

مگه حتما باید شیر خشک بخوره؟

چرا شیر خودت رو نمیدی عزیزم.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
شیر خودتم نمیخوره  اگه نخوره میخوای چیکار کنی پس

خودم که اصلا شیر ندارم

چیکارکنم؟

تا شش ماهگی شیر خودم بعلاوه شیر خشک. بعد اون لب نزد به شیر خشک هررررکاری کردمااا.فقط شیر خودمو خورد اونم قوت نداشت پسرم خیلی ضعیف بود.غذام خوب نمیخورد.پدرم درومد سر ضعیفی و بی اشتهاییش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مگه حتما باید شیر خشک بخوره؟ چرا شیر خودت رو نمیدی عزیزم.

ااصلا شیر ندارم تا دوماه خیییلی خوب بود یه دفعه شیرم کم شد

خودم که اصلا شیر ندارم چیکارکنم؟

با مشورت دکتر اگه حساسیت به پروتئین گاوی نداشته باشه میتونی شیر پاستوریزه بهش بدی

ولی حتما با دکتر مشورت کن 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
با مشورت دکتر اگه حساسیت به پروتئین گاوی نداشته باشه میتونی شیر پاستوریزه بهش بدی ولی حتما با دکتر ...

بچه ها شیرخشک بهتر میخورن یا شیر گاو؟

خودم که اصلا شیر ندارم چیکارکنم؟

چه مارکی میدی شیرخشک؟ باید مارکای مختلف رو‌امتحان کنس

چه مارکی میدی شیرخشک؟ باید مارکای مختلف رو‌امتحان کنس

گیگوز نخورد ببلاک اونم نخورد اپتامل اونم نخورد الان نان

بچه ها شیرخشک بهتر میخورن یا شیر گاو؟

اصلا شیرگاو نده از الان. همون شیرخشک رو با یه قند کوچولو شیرین کن امتحان کن بده ببین میخوره

اصلا شیرگاو نده از الان. همون شیرخشک رو با یه قند کوچولو شیرین کن امتحان کن بده ببین میخوره

ممنونم امتحان میکنم