2777
2789
عنوان

بچم شیر خشک نمیخوره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 28 پست
بچه ها شیرخشک بهتر میخورن یا شیر گاو؟

همه بچه ها مثل هم نیستن

من پیر اوام تا یکسالگی شیر خشک خورد بعدش شز  پاستوریزه 

دوتاشم دوست داشت

پسر کوچیکمم الان داره شیر خشک میخوره تا یکسالگی بهش میدم بعد از اون پاستوریزه بهش میدم

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
همه بچه ها مثل هم نیستن من پیر اوام تا یکسالگی شیر خشک خورد بعدش شز  پاستوریزه  دوتاشم د ...

منم شنیدم تایک سالگی شیرخشک سال دوم شیر گاو

اما بچه من شیرخشک نمیخوره موندم چیکارکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم امتحان میکنم 

آره حتما امتحانش کن به مزه ش که عادت کرد کم کم قند رو حذف کن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
تا شش ماهگی شیر خودم بعلاوه شیر خشک. بعد اون لب نزد به شیر خشک هررررکاری کردمااا.فقط شیر خودمو خورد ...

شیر خشک درسته ماهگی هرچندساعت وچندسی سی بایدباشع

آره حتما امتحانش کن به مزه ش که عادت کرد کم کم قند رو حذف کن

بچه سه ماهه هرچندساعت وچندسی سی باید شیرخشک بخوره؟

شیر خشک درسته ماهگی هرچندساعت وچندسی سی بایدباشع

سه ماهگی هر دو الی سه ساعت ۹۰ الی ۱۲۰ سی سی کافیشه. ولی اگه مثلا زیر ۹۰ هم خورد هیچ اشکالی نداره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
سه ماهگی هر دو الی سه ساعت ۹۰ الی ۱۲۰ سی سی کافیشه. ولی اگه مثلا زیر ۹۰ هم خورد هیچ اشکالی نداره

پسر من ۱۱ماهشه ،حتی الانم هردو ساعت ۶۰سی سی میخوره البته تازگیا اشتهاش کم شده همونم نصفش میمونه😭چرا اینجور شده؟طبیعیه؟

معتقد به تسلسل 

پسر من ۱۱ماهشه ،حتی الانم هردو ساعت ۶۰سی سی میخوره البته تازگیا اشتهاش کم شده همونم نصفش میمونه😭چرا ...

هم ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه بی اشتهاییش. و هم کمخونی. غذا بیشتر بده بهش اشکاب نداره درست میشه

هر سه ساعت زیر ۶۰ تا میخوره اونم به زور 

بعضی وقتها ۴یا۵ساعته شیرنخورده🙁

هر سه ساعت زیر ۶۰ تا میخوره اونم به زور  بعضی وقتها ۴یا۵ساعته شیرنخورده🙁

آخی عزیزم. درست میشه بچه یه مدت بی اشتها میشه. یه دکترم ببرش

هم ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه بی اشتهاییش. و هم کمخونی. غذا بیشتر بده بهش اشکاب نداره درست میشه

ببرم دکتر؟

البته تو ده ماهگی یه دفعه اشتهاش زیاد شد مثلا ۶۰میل رو میخورد گریه میکرد بازم بده مثلا ۶۰تای دیگه میدادم.ولی دندونش که زد بیرون یهو کم اشتها شد

معتقد به تسلسل 

آخی عزیزم. درست میشه بچه یه مدت بی اشتها میشه. یه دکترم ببرش

همین چند روز پیش از پیش دکتراومدیم 

دکتر شیرخشکشو عوض کردبلکه بخوره؛

ببرم دکتر؟ البته تو ده ماهگی یه دفعه اشتهاش زیاد شد مثلا ۶۰میل رو میخورد گریه میکرد بازم بده مثلا ۶ ...

اگه تونستی ببر. ولی بچه موقع دندون اینجوری میشه بعد خوب میشه. 

همین چند روز پیش از پیش دکتراومدیم  دکتر شیرخشکشو عوض کردبلکه بخوره؛

با قند شیرین کن یکم بلکه بخوره عزیزم. یبوست نمیشه؟