2777
2789
عنوان

فقط منم که عید برام بی اهمیته!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 89 پست
دقیقا مثل این میمونه  همه از بهاره رهنما بدشون میاد ولی طرف ۳ ۴ میلیون فالور داره😂

مثال زیبایی بود 👌

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا دلمون خوش بود کرونا که هست دیگه فامیلا نمیان الان ریختن خونمون ینی 😑🪓

واااای فقط امضات!!!!😂😂😂 

منم با یکی از خواهرشوهرام قطع ارتباطم 

یبار مادرشوهرم‌خونمون بود بعداون خواهرشوهرم زنگ زد مادرشوهرم بعدکه مادرشو هرم میخواست خداحافظی کنه  یکدفعه بهش گفت صبا خانم هم سلام میرسونه!!!! 

منو میگی چشمام چهارتا شد😳😳😳

حیف که دنبال جنجال نبودم وگرنه جاش بود همون جا بمادرشوهرم بگم یادم نمیاد سلام رسونده باشم!!!🥴🥴🥴

خدا
واااای فقط امضات!!!!😂😂😂  منم با یکی از خواهرشوهرام قطع ارتباطم  یبار مادرشوهرم‌خونمون ...

😂😂😂😂😂

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
خب چرا؟؟؟ چی شد که تغییر کردن؟؟.  میکن آخرالزمان نکهداشتن ایمان خیلی سخته!!!😞😞😞  خدا ...

اولش کرونا باعث شد گفتن روزه بگیریم مریض میشیم بعدم عادی شد دیگه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

منم امروز تولدمه زیر پتوام😐

لطفا گزارش نکنین     https://harfeto.timefriend.net/16512440219164          خدایا سندرم  انگشت بی قرار کاربرایی که مدام گزارش میزنن شفا بده  هموطن دوش بگیر،تو کیشمیش نیستی مردم با عرقت حال کنن😁                                                                 مثلا تو گوشی بابات سیو باشی اسپرم برنده ی بابا😍😂 درس خوندن فقط داره جیبم رو خالی،حافظه گوشیم رو پر،کمر و گردنم رو خورد و اوضاع روحی روانیمو داغون میکنه و این خیلی بده😑یه عادت سمیمم اینه سر موقع بیدار می‌شم، ولی رو تخت لش می‌کنم تا زمانی‌که دیرم بشه :))) خواهش میکنم پیامی که میفرستین کوتاه باشه تا بتونیم اون رو از notification بخونیم و بهتون جواب ندیم😀‏داره حدوداً دو سال می‌شه که امتحان حضوری ندادم؛ اون بخش از مغزم که«حفظ می‌کرد» از کار افتاده.😷 من نمیتونم آتئیست بشم لعنتی ! من همه درسامو با آیة الکرسی پاس  کردم لنتی🥲                       زندگی خیلی سخته یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...   یاد لقمه های مامانم افتادم، لقمه نون پنیر درست می کرد مثل آهنگای شجریان بود، باید ۵ دقیقه اول نون خالی میخوردی تا برسی به پنیر          از تفریحات من تو دوران بچگی این بود که اب بریزم رو بخاریصدای ” تـسس ” بده خرکیف بشماون موقه آیپد نبود که بازی کنیم ، با این چیزا سرگرم میشدیم😂😂😄
ن اصلا اینکار نکن با خودکشی هیچی عوض نمیشه اون مردک به زندگیش ادامه میده ولی تو میری زیرخاک اتفاقا ...

عزیز دلم من دیگه امیدی به زندگی ندارم

باورت میشه وقت سال تحویل داشت کتکم میزد