2777
2789
عنوان

فقط منم که عید برام بی اهمیته!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 89 پست
نه خانواده شوهرم س ساله افطار ندارن یعنی روزه نمیگیرن ک افطار بدم حداقل ارامش دارم کسیو نمیبینن الان ...

حال منم بد شد اینارو تعریف کردی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
ای بابا من شاغل نیستم ولی نمیدونم رو چ حسابی عاشق تعطیلاتشم و دوس ندارم تموم شه😁 ولی ازین دید و با ...

قبلا دلمون خوش بود کرونا که هست دیگه فامیلا نمیان

الان ریختن خونمون ینی 😑🪓

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانواده شوهرم س ساله افطار ندارن یعنی روزه نمیگیرن ک افطار بدم حداقل ارامش دارم کسیو نمیبینن الان ...

خوبه پس 

ندارم کسی رو ندارم پولی هم ندارم فقط خودکشی راه حلشه جرات میخام الان کلی قرص گذاشتم پیشم ولی جر ...

ن اصلا اینکار نکن

با خودکشی هیچی عوض نمیشه اون مردک به زندگیش ادامه میده ولی تو میری زیرخاک اتفاقا باید بجنگی 

پیشناهاد میکنم کتاب زنان زیرک رو بخونی 

من ک دارم درس میخونم😂😂

من تنها چیزی که ازش لذت میبرم نخوندن درسه البته تا ۵روز دیگه باز برای کنکور باید بخونم🥴

ایرانی بودن که فقط به اسم.اریایی انتخاب کردن.نیست 

اینجور مناسبتارو هم باید برای بچه هامون.حفظ کنیم 

من ذوق دارم همین لحظه هارو کنار اونایی که دوستشون داریم میتونیم شاد باشیم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
خب پس چیکار می کنی تعطیلاتو؟

مثه بقیه روزام میگذرونم 

ولی میخوام سعی کنم ذوق و شوقمو از دست ندم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
قبلا دلمون خوش بود کرونا که هست دیگه فامیلا نمیان الان ریختن خونمون ینی 😑🪓

با اینکه همه از دید و بازدید مینالن نمیدونم چرا ادامه‌ش میدن🤨🤔

با اینکه همه از دید و بازدید مینالن نمیدونم چرا ادامه‌ش میدن🤨🤔

دقیقا

مثل این میمونه 

همه از بهاره رهنما بدشون میاد ولی طرف ۳ ۴ میلیون فالور داره😂

دیگه حالا همه چی که تعطیلی.مگر اینکه با دوستات خوش بگذرونی و سفر بری

تو فکر سفر هستم ولی هیچجور نمیشه از دید و بازدید فرار کرد