چرا توی سایت میشه درباره مرده شوری تاپیک زد و تک تک توضیح داد؟چطور این موضوع رو نی نی یار نمیبنده؟عنوان تاپیکش گفته که زن حامله و این نیاد ولی ما که میدونیم اینو گفته تا تاپیکش پربازدید بشه.مطمئنم از سر کنجکاوی هم که شده زن حامله روش میزنه درضمن یادمون نره که اینجا افراد کم سن هم هستن جدیدا و اصلا برای روحیه شون مناسب نیست.چرا رسیدگی نمیشه آخه؟از ترس تاییکشم قفل کرده تا نی نی یارو تگ نکنیم.چند ساعت مونده به تحویل سال اونوقت باید همچین تایپکی تو سایت بالای بیست هزارتا بازدید بخوره اخه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آها تاپیک مادرشوهر اینا اشکال نداره ادامه بدیم به غیبت کردنامون😏خب کنجکاوی نکنید
مرده رو با مادرشوهر مقایسه میکنی؟واقعا که.در ضمن مگه نمیدونی آدم کنجکاوه.من از طرف خودم اینو نمیگم چون این اصلا مناسب این سایت نیست.نمیدونی اینجا بچه و زن باردار میچرخه