2777
2789

مسخره به نظر میاد. ولی من این کارو کردم. خیلی بهتر از حرف زدن با آدماییه که نمیدونی واقعا بهت اهمیت میدن و دوست دارن یا نه. ترس از تمسخر بخاطر اون موضوع هم نیست. اون شب شهرستان و خونه مامان بزرگم بودیم وهر چی راجب یه موضوعی که برام خیلی مهم بود حرف میزدم براشون مهم نبود و کار خودشونو کردن. منم عین چی گریم گرفت. رفتم توی انبار و شروع کردن به گریه کردن. گریه هام صدا نداشت. خیلی وقته صدا ندارن و اذیتم میکنن. چشمم افتاد به سبد سیب زمینی ها. برای خودمم خنده داره ولی واقعا با حرف زدن باهاش آروم شدم.😂💔گوش میداد و هیچی نمیگفت. شاید یجورایی یه دوست جدید پیدا کردم!

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

اره

آبپز با سس خوردم بعدش مسموم شدم

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂منم با بالشتم حرف میزنم😂😂پس تنها نیستم

خیلی رفیقای خوبین بالشتا. مخصوصا وقتی گریه میکنی😂😂

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

بنظر عالیه🤗

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

ازونایی. بدم میاد ک فک میکنن ما هرچی بدبختی داریم اونا بیشتر دارن 

چندشید خیلی 

هرکی ظرفیت خودشو داره و شما تو شرایطش نبودید 

خاک بر سرتون واقعا 

دلم ازشون پره🤣

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!