2777
2789
عنوان

با وجود کیست میشه امپول زد؟

2970 بازدید | 63 پست

من 21ماهه اقدامم و نشده

اینماه دکتر لتروزول و امپول هاش ام جی سه تا داده ک بزنم

حالا من شنیدم ک کیست داشته باشم این امپول خطرناکه باعث میشه کیستا رشد کنن 

منم رفتم امروز سونو ک ببینم کیستا ب چه صورتی هست زده دوتا 30میل و 40میل دارم

کسی تا حالا با وجود کیست این امپولو زده کسی راجبش میدونه؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید بار اوله دارو مصرف میکنم

اول داروبخوربدامپول بزن

فردا لتروزولم تموم میشه روز 7پری هستم

دکتر گفته روز 8/9/10پری امپول بزن

الان منو ترسوندن ک چون کیست دارم امپولو نباید بزنم خطرناکه موندم چیکار کنم 

از بدشانسی هم خوردیم ب تعطیلات

از اونورم امپول هاش سی جی پیدا نمیشه امپول ازادسازی بعدشو میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نمیدونه؟    

منم این ماه لتروزل خوردم روز 13 رفتم بهم گفت فولیکولت زیاد رشد کرده شده کیست 28 میلی متری از دکتر سونو گرافی پرسیدم آزادسازی بزنم گفت بزنی هم فایده نداره چون فولیکولت کیسته و تخمک آزاد نمیکنه من دو روز بعد رفتم دکتر گفت چه خوب کردی آزادسازی نزدی ممکن بود بترکه کیست و کارت به بیمارستان بکشه گفت تنها کار درستت نزدن hcjبود

ای بابا اچ ام چی اونو هم نزنم؟ 

این کیست ها رو ماه پیش هم داشتی؟ ماه پیش محرک مثل لتروزل خورده بودی؟ من اینو میدونم وقتی محرک میخوری و کیست میشه دیگه نباید بخوری تا کیست جذب بشه چون اینجوری باعث بزرگ شدن کیست میشه آمپولی هم که گفتی محرکه عزیزم 

ببین من نمیدونم کیست هات از چه نوعی هستن اما اگه بر اثر قرص های محرک اینجوری شدن باید دیگه استفاده ن ...

اره از محرکه چون سمت راستم فولی 25داشتم دوتام 18احتمال زیاد اونا کیست شدن

لتروزولم خورده بودم 

من اگه کیست هات فولیکولی بودن قطعا میتونستن بگم به هیچ عنوان نه اچ ام جی بزن نه اچ سی جی اما الان که احساس میکنم کیست هات از نوعی دیگر هستن نمیتونم درست راهنمایی کنم ای کاش برای دکترت میفرستادی عکس سونو هاتو یا حداقل از همون دکتر سونوگرافی میپرسیدی

من اگه کیست هات فولیکولی بودن قطعا میتونستن بگم به هیچ عنوان نه اچ ام جی بزن نه اچ سی جی اما الان که ...

از سونوگرافی پرسیدم گف باید دکترت بگه دکترمم روز 14پریم میاد ک بدردم نمیخوره

من گفتم لتروزول رو ک خوردم تموم شد استرادیولم میخورم اقداممو الکی میرم ماه بعد ک تعطیلاتم نیست پیش ی دکتر خوب میرم ببینم اون چی میگه

امپولم تو یخچاله خراب نمیشه میزارم ماه بعد