2777
2789

من مادرم این هنر رو دارن و بهشون سفارش میدیم

و عزیزم،درخواست یاد دادن و دستور پخت دادن یک شیرینی اشتباه ترین و زشت ترین کار ممکن هست

چون خانم و اقایونی که این هنر رو دارن کلی پول خرج کردن،مواد رو کم و زیاد کردن پس اشتباه هست بیان به صورت اماده به شما و هر فرد دیگه ای اموزش بدن

پس نباید این درخواست رو داشته باشید⁦♥️⁩

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

من قراره فردا درس کنم😶

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم این هنر رو دارن و بهشون سفارش میدیم و عزیزم،درخواست یاد دادن و دستور پخت دادن یک شیرینی اش ...

وا چه ندید بدید من شیرینی ساده منظورم بود خودم تو نیم ساعت میپزم به همه هم یاددادم چیزی هم ازم کم نشده چون تکراری بود تنوع میخواستم بدم 

دقیقا ایرانیها اکثرا بدلیل همین اخلاق بخلشون هس که پیشرفت نکردن واااقعا برات متاسفم

چی؟

تو فکرم شیرینی اسکار درس کنم 

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
من مادرم این هنر رو دارن و بهشون سفارش میدیم و عزیزم،درخواست یاد دادن و دستور پخت دادن یک شیرینی اش ...

چ اشکال داره آدم علم و استعدادشو ب دیگران هم یاد بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چی؟

تاپیک های ماریا قنادو بخون اکثرشو درست کردم رسپیش عالیه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
وا چه ندید بدید من شیرینی ساده منظورم بود خودم تو نیم ساعت میپزم به همه هم یاددادم چیزی هم ازم کم نش ...

من در کمال احترام این حرف رو بهتون زدم که جای دیگه بد برخورد نکنن

اول هر کانال اموزش شیرینی پزی که وارد میشید نوشته شده که اگر به دیگران اموزش بدید من راضی نیستم 

پس این نشون دهنده چیه؟

اینکه کسی که میخواد یاد بگیره خودش بره استادش رو پیدا کنه پول دوره هم بده و اموزش ببینه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
چ اشکال داره آدم علم و استعدادشو ب دیگران هم یاد بده

صددرصد مشکلی نداره

اما نه هر نوع استعدادی

یکی دوست داره اموزش میده از اینستا هم پولشو در میاره

یکی هم همینجوری یاد نمیده و دوره میذاره

شما حتما افراد هنرمند در این زمینه در خانوادتون قرار نداره که منظور من رو متوجه بشید

ساعت ها میزان های مواد رو کم و زیاد میکنن تا درست از اب دربیاد

هیچکس نمیاد فنی که هر کاری داره رو به دیگران یاد بده 

من در کمال احترام این حرف رو بهتون زدم که جای دیگه بد برخورد نکنن اول هر کانال اموزش شیرینی پزی که ...

عزیزم برو تاپیکهای ماریا رو بخون یکم خجالت بکش از طرز فکرت در ضمن بنده قناد نیستم بخوام نون کسی رو آجر کنم 

در ضمن روزی دست خداست خوبه دست شماها نیست در ضمن من از کساییکه توانشو داشتن خواهش کردم اگه میشه بیان و راهنمایی کنن نه اینکه بگن کارم بده یا خوبه دوست نداشتی کمک کنی تشریف نمیاوردی تو تاپیکم

عزیزم برو تاپیکهای ماریا رو بخون یکم خجالت بکش از طرز فکرت در ضمن بنده قناد نیستم بخوام نون کسی رو آ ...

من به طرز فکرم افتخار میکنم که اگر خودم بخوام ساده ترین کیک هم یاد بگیرم میرم راحت سرچ میکنم یا یوتیوب میبینم،پینترست،ثبت نام دوره ها و...

شما کلا بد متوجه شدید

اما مشکلی نیست،یک روز یه جا این مسئله عنوان میشه و خیلی بهتر و روشن تر منظور منو درک میکنید