2777
2789
شما هم لابد آدم دل گنده اطرافت نداشتی 

بسیار بسیار وجود داشتن و دارن

و همیشه از همین اخلاق و منششون ضربه خوردن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به طرز فکرم افتخار میکنم که اگر خودم بخوام ساده ترین کیک هم یاد بگیرم میرم راحت سرچ میکنم یا یوتی ...

بنده هم سرچ کردم بودم ولی مشورت میخواستم ببینم کی میخواد چی درست کنه بین دانمارکی و نارگیلی مونده بودم

خدارو شکر برای ما ضربه نخوردن چون فقط رضایت خدا مد نظرشون بوده وخیلی هم سود کردن

خداروشکر که با جایگزینی یک رضایت از اصل ماجرا دور میشن

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خداروشکر که با جایگزینی یک رضایت از اصل ماجرا دور میشن

نمیدونم منظورت چیه ولی انصافا دلت بزرگ نیست 

یه شیرینی ساده اونم مجازی ارزشه این همه بحثو نداشت بااین طرز فکرت فکر نکنم تو زندگیت موفق بشی

ولی در کل سال خوبی برات آرزو میکنم.

نمیدونم منظورت چیه ولی انصافا دلت بزرگ نیست  یه شیرینی ساده اونم مجازی ارزشه این همه بحثو نداش ...

فکر میکنم حق اینو نداشته باشید انقدر به من توهین کنید!

دلم بزرگ هست و دلیلی نداره با دلیل و کارایی که میکنم توضیح بدم بهتون چون توضیح برای اینکه خودم رو ثابت کنم به شما و هر فرد دیگه ای کار بالغانه ای نیست 

اول متن هم عنوان کردم که مادرم شیرینی درست میکنن،نه من

و بار ها پیش اومده عمه هام از مادرم دستور شیرینی گرفتن و مادرم هم نگفته بهشون چون بابت تمام نوت هایی که نوشته پول خرج کرده 

و پیش اکثر شیرینی پز های حرفه ای این پرسش و درخواست دستور یه حرکت اشتباه هست 

و شما به هیییچ عنوان مشخص نمیکنی من تو زندگیم موفق میشم یا نمیشم 

چون کاملا در حال حاضر موفق هستم و شاد 

اگر من طرز فکر بد دارم شما هم با حرفات بد دل ادم رو نااروم میکنی

من یه تذکر ساده داده بودم چون به چشم دیدم این موارد رو

و اوکی شما به همین رویه ادامه بدید و حرف منم مسخره

فکر میکنم حق اینو نداشته باشید انقدر به من توهین کنید! دلم بزرگ هست و دلیلی نداره با دلیل و کارایی ...

اولا بنده به شما توهین نکردم

ثانیا زکات دانش آموختن آن به دیگران است اگه نمیدونستی برو تحقیق کن.😘