2777
2789
عنوان

,دعوای شب عیدی با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 27 پست
یه ناهار خوشمزه فردا بپز باهاش صحبت کن یه جوری صلح کنید یا پیام عاشقانه بفرست تمومش کنید بره اخرش ...

ممنونم از راهنماییت ♥️

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا کردی شب عیدی؟

سر تیکه های ننه ش که بعد از دوسال هنوز دست برنمیداره منم هی میخام جلوشون ادای با فرهنگ رو دربیارم جواب نمیدم و بی احترامی نمیکنم میام خونه خون شوهرمو تو شیشه میکنم 

سر تیکه های ننه ش که بعد از دوسال هنوز دست برنمیداره منم هی میخام جلوشون ادای با فرهنگ رو دربیارم جو ...

خب بهتره شما جواب ندی ولی به شوهرت بگو همونجا محترمانه به خانواده ش بگه که کاری به کار شما نداشته باشن

امان از دخالت خانواده شوهر

بیشعور احمقا من کاری بهشون ندارم حرصشون میگیره یکی نیس بگه شما منو اذیت میکنین منم پس تونو اذیت میکنم از صب خسته کوفته سرکار بوده الانم داره خونه تکونی میکنه گفتم دست به هیچی نمیزنم اومدم تو اتاق 

خب بهتره شما جواب ندی ولی به شوهرت بگو همونجا محترمانه به خانواده ش بگه که کاری به کار شما نداشته با ...

صدبار به ننه ش گفته زن من میاد اینجا مث ادم باش جلو شوهرم خوبه پشت سرش میخاد منو بخوره بخدا از لحاظ تحصیلات و ظاهر و همه چی از عروسای دیگشون سرترم حرصشون میگیره اونا همه فامیلم من غریبه 

بیشعور احمقا من کاری بهشون ندارم حرصشون میگیره یکی نیس بگه شما منو اذیت میکنین منم پس تونو اذیت میکن ...

پس معلومه مرد بدی نیست که داره کارای خونه رو می‌کنه ، سعی کن ارتباطتو با خانواده ش کمتر کنی ، چون اینطور آدما عوض نمیشن

پس معلومه مرد بدی نیست که داره کارای خونه رو می‌کنه ، سعی کن ارتباطتو با خانواده ش کمتر کنی ، چون ای ...

شوهرم عالیه بقران عالی بگم آب نخور نمیخوره الانم دعوامون بخاطر خونوادش بود بهم میگه هرچی گفتن همونجا جوابشونو بده من احترامش نو نگه میدارم میام خونه با شوهرم دعوا میکنم اینم بگم من اصلا خونشون نمیرم مگر اینکه دعوتم کنن

شوهرم عالیه بقران عالی بگم آب نخور نمیخوره الانم دعوامون بخاطر خونوادش بود بهم میگه هرچی گفتن همونجا ...

خب یه بار جوابشونو بده حساب کار دستشون بیاد

خب یه بار جوابشونو بده حساب کار دستشون بیاد

امشب که اتمام حجت کردم. که دیگه با خونوادش رفت و آمد نکنم حتی اگه دعوتم کنن گفتم فردا هم نمیام خونشون اگر هم بیام کوچکترین چیزی که بگن آشوب به پا میکنم روز عید _گفت اگه ببینم چیزی بهت گفتن و جوابشونو ندادی خودم تیکه تیکه ت میکنم چون شوهرم میدونه که خانوادش مقصرن  منم میگم وقتی شوهرم اینجوری میگه مگه احمقم که بخام ادای با کلاسا رو دربیارم و احترام نگه دارم بسه دیگه _