2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیل ما اینطوری شد پارسال.

من را دوبار بهم امپول زدن و گفتن فردا برو ازمایش اگه عدد بتا پایین نیومد باید عمل کنی خیلی میترسم

فامیلتون چکار کرد

اخی عزیزم چندوقتته الان    ان شاءالله سری بعد بصورت طبیعی باردار بشی و نینی صحیح و سالم د ...

دو دوازده انجام دادم خیلی خیلی سخته داغون شدم پوستم کنده شده از همه چیز و همه جا نا امید شدم دیگه هیچ چیز برام مهم نیس 

من را دوبار بهم امپول زدن و گفتن فردا برو ازمایش اگه عدد بتا پایین نیومد باید عمل کنی خیلی میترسم ف ...

فکر کنم عمل کرد.میدونی من نمیپرسم.اینا هم که میگم مادرش به مادر شوهرم داشت میگفت که دخترم آی وی اف کرد و خارج رحمی شد.من فقط گوش کردم و گفتم ان شاءالله دفعه بعد

وای مگه آی وی اف بارداری خارج از رحم هم داره؟

من فکر میکردم اسپرم رو تو رحم میذارن و لاقل دلهره ی خارج از رحمو نداری😥

ان شاءالله که طبیعی باردار شی عزیزم❤

خیلی سختی کشیدی و میدونم خیلی ناراحتی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

سلام عزیزم 

متاسف شدم برات .اما ناامید نشو  وانشالله دوباره درمان را شروع کن .مث من نباش که یهو چن سال بیخیال شدم

من سال 98 میکرو کردم ومث شما خارج رحمی شد جواب اول مثبت ووقت تکرار بتای دوم  فهمیدن خارج رحمیه واقعا دردناک بود

رفتم دکتر گف شیاف  پروژسترون را قطع کن خودبخود دفع میشه .چن روز یبارم از بتا بده تا وقتی که عددش صفر شد

از انتقال تا دفع شدنش 40 روز طول کشید روزای خیلی بدی بود.الان دوباره دارم میرم برا میکرو  وسونوی دومم چهارشنبه انشالله که بلطف خدا ودعای دوستان نتیجه بگیرم

وای مگه آی وی اف بارداری خارج از رحم هم داره؟ من فکر میکردم اسپرم رو تو رحم میذارن و لاقل دلهره ی خ ...

بله چن درصد احتمال داره  همون اولم که یه فرم باید پرکنی وامضاش کنی یکی از مورداش اینه که احتمال خارج رحمی هست

سلام استارتر عزیز علایمت چی بود تو این خارج رحمی؟

من قبلا سابقه خارج رحمی دارم علایم لکه بینی داشتم

اما الان چون میکرو کردم و شیاف مصرف میکنم علایمی ندارم

فقط گاهی سمت راستم گرفتگی حس میکنم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سلام عزیزم  متاسف شدم برات .اما ناامید نشو  وانشالله دوباره درمان را شروع کن .مث من نباش ...

سلام عزیزم علایمت چی بود تو این خارج رحمی؟

من قبلا سابقه خارج رحمی دارم علایم لکه بینی داشتم چون طبیعی باردار شده بودم.

اما الان چون میکرو کردم و شیاف و آمپول پروژسترون مصرف میکنم علایمی ندارم

فقط گاهی سمت راستم گرفتگی حس میکنم.

علایم شما چی بود به جز بتا؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
سلام استارتر عزیز علایمت چی بود تو این خارج رحمی؟ من قبلا سابقه خارج رحمی دارم علایم لکه بینی داشتم ...

والا بعد دو سه روز بعد از مثبت شدن درد شدید در پهلو راست و لکه قهوه ای دیدم 

ان شاءالله که نی نی دار شده باشی