والا بعد دو سه روز بعد از مثبت شدن درد شدید در پهلو راست و لکه قهوه ای دیدم ان شاءالله که نی ...
ممنونم عزیزم❤️
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
والا بعد دو سه روز بعد از مثبت شدن درد شدید در پهلو راست و لکه قهوه ای دیدم ان شاءالله که نی ...
ببخشید یعنی شما با وجود مصرف پروژسترون بعد ivf همچنان لکه بینی داشتین؟
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من فقط اومدم یه چیزی بگم واسه اینکه دیگران بیشتر حواسشون باشه. بارداری خارج از رحم تو سیکل آی وی اف، فقط و فقط به خاطر بی دقتی پزشکی هست که انتقال رو انجام میده، همین و بس. پس خواهشا تو انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید. من دو سال تمام درگیر همین مشکل بودم بعد از اولین آی وی اف. ولی خوشبختانه الان یه دکتر خیلی خوب باعث شد من باردار بشم و الان هم هیچ مشکلی ندارم.
والا بعد دو سه روز بعد از مثبت شدن درد شدید در پهلو راست و لکه قهوه ای دیدم ان شاءالله که نی نی دار ...
عزیزم مجدد انتقال دادید؟چی شد؟الان درجه مرحله ای هستید؟منم اردیبهشت انتقال دادم و خارج رحمی شدم و امپول زدم و گفتن تا سه ماه باید جلوگیری کنی و بعدش انتقال بدیم مجدد؟