2777
2789

هفته ی هفتم بارداریمه خیلی زود رنج شدم قبلا هرکی هرچی بهم میگفت ۱۰ برابرشو پس میگرفت الان تا شوهرم یکم صداش میره بالاگریه میکنم خیلی از خودم بدم اومده اشکم دم مشکمه حرفایی ک قبلا میگفت میخندیدیم الان میگ گریه میکنم همش چشام پف داره 

چیکار کنم اخه

رویاشونم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید حامله بشی برعکس بشه بگه ی چی بیار چپ و راستش کنی🤣

اره شاید😂😂😂😂

بهش میگم حیاطو بشور بیچاره میشوره هم گاهی اوقات خستس من گریه میکنم😂😂😂😂

میگه چبود این سیلاب تو بند نیومده هنو

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
اره شاید😂😂😂😂 بهش میگم حیاطو بشور بیچاره میشوره هم گاهی اوقات خستس من گریه میکنم😂😂😂😂 میگه چ ...

حالا من قبل بارداریم شوهرم ی چیزی میگفت بهم انگشتمو تو چشمش میکردم میپریدم بهش امروز میگفت من همون رویای وحشی سابقو میخوام نه این سوسولو😅

رویاشونم😁

اسی خدا به داد من برسه پس🤦حامله نیستمو چپ و راست گریه میکنم حامله بشم فک کنم خونه رو حسینیه کنم😐

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اسی خدا به داد من برسه پس🤦حامله نیستمو چپ و راست گریه میکنم حامله بشم فک کنم خونه رو حسینیه کنم😐

شتید برعکس بشه حامله بشی حمام خون راه بندازی🤣

رویاشونم😁
مثل من🥲😂😂😂

واقعا راست میگن هیچ‌کس تنها نیستا🥲😂😂😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
شتید برعکس بشه حامله بشی حمام خون راه بندازی🤣

امیدوارممممم همین بشه😂