2777
2789
عنوان

شب عیدمونو شوهرم داره کوفتمون میکنه اعصابم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 37 پست
فوق العاده بد اخلاقه رو این مورد ببین مامانش دائم خونه ما باشه خوب و خوش کوچکترین چیزی پیش بیاد بزرگ ...

عجب بیشعوریع

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدل من زندگی که حرف یک روز و دو روز و این عید و سال بعد نیست که با قهر و جدایی ختم بشه، بچه و خا ...

من اهل دعوا و قهر و اینچیزا نیستم چه ماههایی که ساختم با شرایط بد کوتاه اومدم هر کاری کردم که به دعوا نرسیم ولی شوهرم انگار فک میکنه من ترسیدم دادو بیداد و تهدید و ...

نمیتونم همه اش بسازم بعدم تهدید بشم و تو مناسبتها اینجوری بزنه تو ذوقم فک کن چمدونم نصفه چیدم 

اسی شوهر منم اینجویه   و بداخلاقه،کلا رابطشو با خانوادم قطع کرد حالا باید خودم تنها برم عید دید ...

وای چرا آخه اینجوری میکنن 

اذیت نیستی چطوری تحمل میکنی 

اسی معذرت میخوام 

دوستان من  سهمیه تاپیکام تموم شده 

میخوام لغو بزنم 

@نی_نی_یار_پنج  

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
خب خودت برو ولی نه به حالت قهر.برو چند روز بمون و بیا.چرا اینقدر سخت میگیرید به خودتون

نمیدونم اینقدر حالم بده فک کن کلی ذوق داشتم برم چمدون میچیدم زنگ زده نریم چمدونم نصفه تو اتاقه از اونور عصبانیتشه غیر قابل تحمل میشه 

گفتم سخت نگیرم ولش کنم بازم به جای اینکه دل منو بدست بیاره عصبانیه فقط 

همسرت ب بلوغ فکری نرسیده ازدواج کرده پدر هم شده متاسفانه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
نمیدونم اینقدر حالم بده فک کن کلی ذوق داشتم برم چمدون میچیدم زنگ زده نریم چمدونم نصفه تو اتاقه از او ...

بگو حداقل نمیتونی ببریمون عذرخواهی کن بابت قصورت ن اینکه طلبکارم بشی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

خودت برو چند روز بمونی صفا کن...خونه مادرش هم کمتر برو اگه گفت چرا بگو تو که اصلا نمیای خونه مامانم باز من خانومی میکنم میرم...رو خواستت محکم باش همش ضعف نشون نده فکر کنه تخت هر شرایطی بسازی...بذار یکم هم به اون سخت بگذره

یعنی واقعا جداشدن ایقدراحته که سریع فکرجداشدن میادتوسرتون 😶😶😶

نه آخه فقط این مسئله نیست عصبانیت فحش دادنش و تهدید و اینا هست 

بعد من کوتاه میام اون تمومش نمیکنه کلا تو هر مسئله ایی 

و اینکه ما الان تصمیم گرفته بودیم بخدا اگه مادرشوهرم حرفی نمیزد و شوهرم منصرف میشد اینقدر ناراحت نبودم الان اطمینانی به حرفاش دیگه ندارم دم عیدی شور و شوق به من داده من کارامو کردم وسیله جمع کردم چمدونم نصفه اس میگه نریم بدون دلیل موجه میگم چرا دادو بیداد میکنه منت یکی دوماه پیش که رفتیم و میزاره کلی حرف بارم کرده 

بازم من کوتاه اومدم گفتم عیب نداره نمیریم بازم عصبیه چرا حالا گیر دادم به خرید مایحتاج و میوه و اینا کلا عصبیه دعوا داره 

از الان من چجوری به حرفاش اعتماد کنم یه ماهه داریم میگیم بریم یه هفته اس خودشو به اب و آتیش زده که میدیم بهد یهو بگه نمیریم همینجوری الکی 

من ادم نیستم ارزش ندارم 

البته که دعواهای قبلمونم هست کلا این دعواهاش منو بفکر طلاق می اندازه و اینکه مامانش دائم دخالت میکنع 

خودت برو چند روز بمونی صفا کن...خونه مادرش هم کمتر برو اگه گفت چرا بگو تو که اصلا نمیای خونه مامانم ...

همین فک میکنم ضعف نشون دادم خیلی دور برداشته من فقط خواستم خونمون ارامش داشته باشه بچم تو ارامش باشه ولی متاسفانه فک میکنم برداشت غلط کرده خیلی دارم اذیت میشم