2777
2789
عنوان

شب عیدمونو شوهرم داره کوفتمون میکنه اعصابم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 37 پست
بگو حداقل نمیتونی ببریمون عذرخواهی کن بابت قصورت ن اینکه طلبکارم بشی

آفرین همینو دلم میخواد بشنوم میگم بهش ولی طلبکاره یه جوری حرف میزنه انگار قرار نبوده بریم من توهم زدم یا مثلا میخواسته یه لطفی کنه حالا نکرده من ناراحتم حقو به خودش میده

همسرت ب بلوغ فکری نرسیده ازدواج کرده پدر هم شده متاسفانه

ما دقیقا برعکس بقیه هستیم واقعا شوهرم اوایل ازدواج عااالی بود کاملا مستقل اجازه دخالت به هیچکس نمیداد و البته ما هم شهر دیگه ایی بودیم از وقتی مادرشوهرم تنها موند اینجوری شده ما تمام مشکلات تازه عروس دومادارو پیدا کردیم 

اوایل ازدواج خوشحال و راضی بودم از شوهرم که رو پای خودشه مستقله یهو اینجوری شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دقیقا برعکس بقیه هستیم واقعا شوهرم اوایل ازدواج عااالی بود کاملا مستقل اجازه دخالت به هیچکس نمیدا ...

شوهرت مسائلو قاطی کرده.خیال میکنه با بدی کردن ب تو حق مادرشو ادا میکنه.درصورتیکه اشتباه میکنه اگ تو ناراضی باشی ازش اونم نمیتونه ب مادرش رسیدگی کنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
شوهرت مسائلو قاطی کرده.خیال میکنه با بدی کردن ب تو حق مادرشو ادا میکنه.درصورتیکه اشتباه میکنه اگ تو ...

وای عزیزم چقدر حرفت به دلم نشست دقیقا همینطوریه 

نمیدونم چطوری بهش بفهمونم 

فک کن یه مدت میگفت کاری میخوای بکنی برا من برا مادرم بکن 

میگفتم چرا رفتارت بد شده میگفت چون با مادرم صمیمی نیستی فلانی بهمانی 

دیگه با کلی دردسر و البته گذشت زمان و اینکه خودشم ذات مادرشو دید هر چند قبولش براش سخته و بازم میخواد که من مراعات کنم 

ولی به هرحال بهتر شدیم ولی باز سر یه چیزای الکی این اتفاقارو داریم 

منم چون به این نتیجه رسیدم و دیدم ارزش کارامو نمیفهمه میخوام یه مدت برم و حرفامم بزنم تا تصمیمشو بگی ...

موافقم باهات

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
وای عزیزم چقدر حرفت به دلم نشست دقیقا همینطوریه  نمیدونم چطوری بهش بفهمونم  فک کن یه مدت ...

عزیزم اگه ابعاد دیگه زندگیت خوبه و شوهرت از لحاظ های دیگه خوبه سعی کن جوری ک میخواد رفتار کنی .میدونی چرا میگم؟ این ادم اگ مادرش مرد ببخشید ولی پدر تو رو درمیاره ک تو بدی کردی به مادرم فلان کردی بهمان کردی.زندگیتو زهر میکنه.من اینجور ادما رو میشناسم بشدت دنبال بهانه برای سرزنشن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
عزیزم اگه ابعاد دیگه زندگیت خوبه و شوهرت از لحاظ های دیگه خوبه سعی کن جوری ک میخواد رفتار کنی .میدون ...

آره واقعا ازش بعید نیس ..

جالبه مادرش با خواهرا و پسر دیگه خودش قهره از بس اخلاقش نمونه اس .

میدونی اگه شوهرم این عصبانیتها و یه اخلاقاییشو ترک کنه درمورد مادرش میتونم بیشتر کوتاه بیام و باهاش هنراه شم اول باید شوهرمو درست کنم واقعا شورشو درآورده خستم کرده اخلاقاش یه کوه خوبیامو نمیبینه وای به وقتی که ناخواسته یا از سر خستگی یا عصبانیت قده یه ارزن ناملایمتی ازم ببینه یا یه خطایی سر بزنه ازم زمین و زمانو بهم میدوزه 

آره واقعا ازش بعید نیس .. جالبه مادرش با خواهرا و پسر دیگه خودش قهره از بس اخلاقش نمونه اس . میدون ...

هر جور صلاح میدونی تنبیهش کن.امیدوارم درست بشه